Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ersun Yanal hedefini açıkladı!

Ersun Yanal hedefini açıkladı!

Belek’te güzel bir kamp geçiren Fenerbahçe, çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, sezonun ikinci yarısındaki ilk maçına kupada Ümraniyespor karşısında çıkacak. Ersun Yanal kupaya önem verse de oyuncularıyla yaptığı toplantıda ligdeki ilk 3 haftanın önemine dikkat çekti.

Ersun Yanal hedefini açıkladı!

Belek’te güzel bir kamp geçiren Fenerbahçe, çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor. Sarı-lacivertliler, sezonun ikinci yarısındaki ilk maçına kupada Ümraniyespor karşısında çıkacak. Ersun Yanal kupaya önem verse de oyuncularıyla yaptığı toplantıda ligdeki ilk 3 haftanın önemine dikkat çekti.

Her fırsatta ikinci devrenin en başarılı takımı olacakları iddiasında bulunan başarılı teknik adam, “Bursaspor, Yeni Malatya ve Göztepe maçları bizim için kritik. Buradan 9 puan çıkartmamız gerekiyor. Bunu yaparsak, sonrasında rahatlıkla devamını getiririz. Hem kendi özgüvenimizi artırmak hem de rakiplere Fenerbahçe’nin yeniden ayağa kalktığını göstermek açısından 3’te 3 yapmamız bizim için olmazsa olmaz” ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertliler, sezonun ilk yarısında Bursaspor’u Kadıköy’de yenerken; Yeni Malatya ve Göztepe’ye deplasmanda 1-0’lık skorlarla kaybetmişti.

(Fanatik)