Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ersun Yanal: 'Kimse kaçmayacak'

Ersun Yanal: 'Kimse kaçmayacak'

Ersun Yanal, kupadaki Gümüşhane yenilgisi sonrasında futbolcularla bir görüşme yaptı, bu durumun kendilerine yakışmadığını söyledi. Yanal gitmeyeceklerini belirtti.

Ersun Yanal: 'Kimse kaçmayacak'

Ziraat Türkiye Kupası'nda, kendi sahasında Gümüşhanespor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularla bir toplantı yaptı, ayrılmayacaklarını dile getirdi.

Yanal, karşılaşmanın sonrasında futbolcularıyla görüşüp durum değerlendirmesi yaptı. Takımın içinde bulunduğu durumun masaya yatırıldığı görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Tecrübeli teknik adam futbolcularına, "Bu durum bize yakışmıyor' dedi. Oyuncular da alınan sonuçlar karşısında üzgün olduklarını belirtince Yanal'da, "Kimse kaçmayacak, savaşacağız" diye konuştu.

Görüşmede kaptan Onur ve diğer oyunculara da söz hakkı veren Ersun Yanal, konuşmaların bitiminde futbolcularına güvendiğini tekrarladı.

Bu arada Ersun Yanal'ın en büyük destekçileri arasında yer alan başkan yardımcısı Nevzat Aydın da, futboldaki görevinden ayrıldığını açıkladı. Aydın, sosyal medya hesabı twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bu kararımın günlük saha sonuçları ile alakası yoktur. Bundan sonra yönetimde farklı görevlerde bulunacağım" diye yazdı.

Haberin Devamı

(Milliyet)