Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ersun Yanal: Moses transferi bitecek!

Ersun Yanal: Moses transferi bitecek!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olarak elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: Moses transferi bitecek!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Ümraniyespor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, kupaya veda etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sorulara daha sonra cevap vereceğini belirtti.
Beklemedikleri bir sonuç aldıklarını ifede eden Ersun Yanal, "7 günlük bir süreç içerisinde takımı rejenere edecek bir takım çalışmaların sonlanması için hızlanmak ve gerçekleştirmek durumundayız. Oyuncuları lig maçına hazırlamak durumundayız. Biz bunu yapabilecek çalışmaya başlamış durumdayız. Bazen bu süprizleri kabul etmek oldukça zor. Uzun zamandan beri devam eden bu havayı dağıtmak oldukça önemli bir andayız. 7 gün sonra transfer dönemi bitecek ve onunla birlikte yenilenmiş bir takımla taraftarın karşısında olmayı çok istiyoruz. Sorulacak soruları daha sonra cevaplayacağız" diye konuştu.

"Transferi bitecek"

Yanal ayrıca maç sonu yaptığı açıklamada "Moses transferi için çalıştığımız bir oyuncu. Ufak ayrıntılar kaldı. Transferi bitecek." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı