Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ersun Yanal: Size güvenim tam

Ersun Yanal: Size güvenim tam

Gençlerbirliği hazırlıklarına devam eden Fırtına’da teknik direktör Ersun Yanal, oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca, “Gençlerbirliği karşısında elimizden geleni yapmalıyız. Size güvenim tam” dedi

Ersun Yanal: Size güvenim tam

Fırtına’nın teknik direktörü Ersun Yanal, bugünkü idman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. İyi bir seri yakalamaları gerektiğini belirten 55 yaşındaki çalıştırıcı, “Önümüzde Gençlerbirliği karşılaşması var. Sezona kötü başladılar ancak ilk puanlarını bizden almak isteyeceklerdir. Onun için sahada elimizden geleni yapmalıyız. Size güvenim tam” ifadelerini kullandı. Öte yandan formaya herkesin eşit uzaklığında olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, “Maçlardaki performansınız kadar idmandaki davranışlarınız da çok önemli. Ben formayı hak edene veririm. Adaletimden şüphe duymayın. Elinizden gelenin en iyisi yapın” dedi. Toplantının ardından hazırlıklarına salonda başlayan Bordo-Mavili futbolcular, denge ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Uğur Demirok: Seri yakalamak istiyoruz

Trabzonspor’un önemli isimleri arasında yer alan Uğur Demirok, önemli açıklamalarda bulundu. Milli arayı iyi geçirdiklerini belirten 29 yaşındaki futbolcu, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık ancak beklemediğimiz bir Göztepe mağlubiyeti moralimizi bozdu. Ardından zaten milli araya girdik. Bu sürede hem dinlendik hem de çalışmalarımıza devam ettik. Gençlerbirliği karşılaşmasıyla beraber seri yakalamak ve yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Bu süreçte ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım. Rekabetten korkmuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Moralini bozma'

A Milli Takım’a çağrılmasına rağmen iki maçta da tribünde oturan Yusuf Yazıcı’ya, Ersun Yanal ve Burak Yılmaz destek verdi. Yanal, genç futbolcuya “Moralini bozma, çalışmalarına devam et” derken, Burak “En yakın zamanda sana da forma gelecektir” ifadelerini kullandı. Son iki sezonda gösterdiği performansla A Milli Takım’a çağrılan ancak Ay-Yıldızlılar’ın Ukrayna ve Hırvatistan ile oynadığı maçlarda tribünde oturan Yusuf Yazıcı’nın moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Bordo- Mavililer’in teknik direktörü Ersun Yanal, Hırvatistan maçının ardından 20 yaşındaki yıldız ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Genç futbolcuya, böyle durumların normal olduğunu anlatan tecrübeli teknik adamın, “İki maçta da kadroya alınmamanın bir önemi yok. Henüz 20 yaşındasın ve milli takım kadrosuna çağrılıyorsun. Bu bile senin yaşındaki bir futbolcu için oldukça önemli. Trabzonspor’da ortaya koyacağın performansla İzlanda ve Finlandiya maçlarında oynayacağına inanıyorum. Moralini bozma ve aynı hırsınla çalışmalarına devam et” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)