Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Ersun Yanal sürprizi!

Ersun Yanal sürprizi!

Göztepe, Metin Diyadin ile yolları ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına başladı.

Ersun Yanal sürprizi!

PTT 1’inci Lig’de 20’inci haftanın kapanış randevusunda dün Manisa’da ağırladığı Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kalarak 10’uncu sıraya gerileyen Göztepe’de teknik direktör Metin Diyadin de tepkilerle karşılaştı.

Sezon başında kurduğu güçlü kadroyla şampiyonluk hedefiyle yola çıkıp, devre arasında 8 takviye daha yapan sarı kırmızılı ekibin art arda aldığı başarısız sonuçlar, teknik direktör Metin Diyadin’i topun ağzına getirdi. Taraftarlar, Şanlıurfaspor maçı öncesinde ve sonrasında Diyadin’i istifaya davet ederken her krizde destek veren Başkan Mehmet Sepil’in de büyük hayal kırıklığı yaşadığı, bir görüşme yapacağı belirtildi.

Bu arada Manisa dönüşü kafile otobüsünü durduran bir grup taraftarın Diyadin ve futbolculara tepki gösterdiği, otobüse saldıran bazı taraftarların polis tarafından dağıtıldığı bildirildi. Metin Diyadin, maçtan sonra, "Birileri istedi diye bu kulüpten ayrılmam. Gidersem kendim giderim. Yönetim gönderirse de saygı duyarım" dedi.

Protestolar ve olaylar yüzünden üzüntüsü ikiye katlanan Başkan Sepil’in de yakın çevresine, "Bu durumu hak etmiyoruz. Kilometrelerce yol katedip maça gelen taraftarlar kötü futbola tepki göstermekte haklı. Yıllar sonra Göztepe’nin protesto edilmesi beni çok üzdü. Dünyanın parasını harcadık ama bu kadro hala iyi futbol oynayamıyor. Artık gerekeni yapacağım" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ERSUN YANAL HAYALİ

Milyonlarca TL harcanarak kurulan kadronun direkt Süper Lig’e çıkıp devler arenasında kalıcı olmasını isteyen Başkan Sepil’in Diyadin’le yolların ayrılması halinde aklındaki ilk ismin Ersun Yanal olduğu öne sürüldü. Sepil’in tecrübeli çalıştırıcıdan olumsuz yanıt alması durumunda Mehmet Özdilek ya da Uğur Tütüneker’i de gündeme alabileceği öğrenildi.