Gazete Vatan Logo
Futbol Ertuğrul Sağlam'a teşekkür edildi

Ertuğrul Sağlam'a teşekkür edildi

Bursaspor Kulübü, yolların ayrıldığı teknik direktör Eruğrul Sağlam'ın sezon başında yapılan 3 yıllık mukavelesinde yer alan mali yükümlülüklerle ilgili fedakarlık yaptığını bildirildi.

Ertuğrul Sağlam'a teşekkür edildi

Yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulundan yapılan açıklamada, "Sayın Ertuğrul Sağlam'ın, sezon başında 3 yıllık mukavele yapılmış olmasına karşın, yollarımızı ayırma kararı alırken söz konusu mukavelede yer alan mali vecibelerle ilgili büyük fedakarlık yapmış olması, Bursa şehri ve Bursaspor Kulübü'yle arasındaki gönül bağını ortaya koyması açısından son derece önemlidir" denildi.

Bursaspor'un içinde bulunduğu durumla ilgili özeleştiri yapılması gerektiğinin vurgulandığı açıklamada, "Bursaspor'un kadrosunda yer alan oyuncuların kalite ve değerlerinin değil, performanslarının tartışıldığı bir dönemde, kötü gidişi durdurmaya dönük umudunu sürekli koruyan ve oyuncu kadrosuna olan inancını muhafaza eden Ertuğrul Sağlam'a, gerek bu sezon ortaya koyduğu emek ve enerji, gerekse geçmiş dönemde ortaya çıkan büyük sportif başarılardaki payı için teşekkürü bir borç biliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yeşil-beyazlı takımın içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşmak adına çok çalışacaklarının aktarılarak, "Bugün karşılaştığımız engeller de geçmişte geçmeyi başardıklarımızdan daha yüksek değildir. Camiamızın her ferdinin, 13 haftalık süreçte hem sonuç hem de oyun olarak mutlu olmadıklarını ve bu yüzden yaşadıkları hayal kırıklıklarının farkındayız. Bugünden itibaren bu tabloyu değiştirmek için bütün gücümüzle ve inancımızla, enerjimizin son zerresine kadar savaşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" değerlendirmesi yapıldı.

Haberin Devamı