Gazete Vatan Logo
Süper Lig Ertuğrul Sağlam'ın büyük heyecanı!

Ertuğrul Sağlam'ın büyük heyecanı!

SPOR Toto Süper Lig'in yeni ekibi Yeni Malatyaspor camiası düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Ertuğrul Sağlam'ın büyük heyecanı!

Düzenlenen iftarda konuşma yapan Başkan Adil Gevrek, "3 yıl içerisinde Avrupa kupaları dedik, biz hedefsiz olmayacağız.Malatya olduğu her yerde 2'nci Lig'den bu yana hep oynadoığı futbolla ve büyük camia ilehedef koydu. Biz 3 yıl içerisinde Süper Lig'e çıktık ve 3 yıl içerisinde de Avrupa diyoruz. Biliyorsunuz ki hocamız yoktu. Hedefleri koyarken, bu takımın başına kariyeri iyi ve adam gibi adam olan bir hoca getirdik. Malatyaspor'un hedefi var, hedefi olan bir hoca getirmemiz lazım dedik. Süper Lig'de şampiyon olmuş, gittiği her takımda başarılara imza atmış. Futbol hayatından ayrıca duruşuyla kişiliği ve adamlığı ile bütün herkesin gönlünde taht kurmuş. Malatyasporluların da kısa sürede gönlüne taht kurdu. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Bütün Malatya güveniyor. Onunla beraber inşallah hedeflerimize ulaşıp büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

"BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile ilgili de konuşan Adil Gevrek, "Biliyorsunuz ki hocamız yoktu. Hedefleri koyarken, bu takımın başına kariyeri iyi ve adam gibi adam olan bir hoca getirdik. Malatyaspor'un hedefi var, hedefi olan bir hoca getirmemiz lazım dedik. Süper Lig'de şampiyon olmuş, gittiği her takımda başarılara imza atmış. Futbol hayatından ayrıca duruşuyla kişiliği ve adamlığı ile bütün herkesin gönlünde taht kurmuş. Malatyasporluların da kısa sürede gönlüne taht kurdu. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Bütün Malatya güveniyor. Onunla beraber inşallah hedeflerimize ulaşıp büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL SAĞLAM: "HEPİMİZİ GURURLANDIRACAK BAŞARILARA İMZA ATMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ"

Yeni Malatyaspor'un yeni teknik patronu Ertuğrul Sağlam, "Her çalıştığım şehri sahiplendim. Bugün imzamızı atarak Yeni Malatyasporlu oldum. Hem Yeni Malatyaspor hem de benim için hayırlı olur. Allah bizi utandırmasın. Benim burada olmama vesile olan herkese teşekkür ederim. Ülkede herkesin parmakla gösterdiği bir takım olmak, futbolun marka değerini tekrar ayağa kaldırabilmek, sahada oynayacağımız futbolla izleyenlere keyif vermek ve hepimizi gururlandıracak başarılara imza atmak en önemli hedefimiz. Yeni Malatyaspor, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nin tek temsilcisi. Özellikle altyapıda yapacağımız organizasyonla bölgedeki genç kardeşlerimizi Türk futboluna sunmak başlıca görevimiz" dedi.

Haberin Devamı

FARNOLLE: "BİRLİKTE ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor ile 2 yıllık sözleşmeye emza atan Fabien Farnolle ise "Burada olmaktan çok mutluyum. Fransa'da çok iyi iki sene geçirdim. İnşallah burada çok başarılı olacağım. Bütün kalbim Yeni Malatyaspor taraftarıyla. Birlikte çok büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.