Gazete Vatan Logo
Futbol Es-Es lige veda etti!

Es-Es lige veda etti!

Spor Toto Süper Lig’de dün bir sevinç ve bir de hüzün yaşandı.

Es-Es lige veda etti!

SPOR Toto Süper Lig’de G.Antep sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti ve puanını 36’ya çıkartarak ligde kalmayı başardı. 34’te Chibuike’nin ceza alanına gönderdiği topu Elyasa kafa ile altı pastaki Muhammed İldiz’e aktardı ve Muhammed’in sert vuruşu filelerle buluştu: 1-0. 90’da ise ani gelişen atakta İlhan topu ceza alanındaki Abdülkadir’e aktardı. Abdülkadir plase vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti: 2-0.

BAŞKENT’TE ise hüzün vardı. Eskişehir, konuk olduğu G.Birliği’ne 3-1 kaybederek 30 puanla 17. basamakta kaldı ve PTT 1. Lig’in yolunu tuttu. 7. dakikada ceza sahası içinde sağ çaprazından Ahmet Çalık’ın yaptığı vuruşta, rakip defans oyuncusu Figueras topu uzaklaştırmak isterken kaleci Boffin’e çarpan top tekrar Figueras’a çarparak ağlarla buluştu. 1-0. 22’de de Ahmet Oğuz’un ceza sahası dışı sağ çaprazdan topu kontrol ettikten sonra yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlak kaleci Boffin’in sağından ağlarla buluştu. 2-0.

MEHMET’İN GOLÜ YETMEDİ

37’DE Es-Es’i umutlandıran gol geldi. Hadzic’in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Murat’ın penaltı noktası üzerinde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Hopf’un sağından ağlarla buluştu ve ilk yarı 2-1 sona erdi. 76. dakikada ise sağ kanatta Stancu, topu rakibinin sağından atıp solundan geçerek ceza sahasına girdikten sonra arka direkteki Djalma’ya pasını çıkardı. Djalma da gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-1.

Haberin Devamı