Gazete Vatan Logo
Süper Lig Es-Es rakiplerini gole boğdu

Es-Es rakiplerini gole boğdu

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun hazırlıklarını sürdüğü Avusturya kampında yaptığı 5 maçta, rakip filelere 15 gol gönderdi.

Es-Es rakiplerini gole boğdu

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yurt dışı kampındaki ilk hazırlık maçını Avusturya Bundesliga ekiplerindenh Austria Wien ile yaptı. Bu maçta Es-Es'ler, Necati Ateş'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçmesine karşın Avusturya Wien ekibinden Stankovic'in golüne engel olamadı.

Eskişehirspor'da maçın ikinci yarısında oyuna giren yeni transfer Bienvenu'nun attığı 2 golle rakibini 3-1 mağlup etti.

Siyah-kırmızılı takım, ikinci maçında Avusturya yerel ligi takımlarından Wiener Sportklub ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçta Eskişehirspor'un golünü Aytaç Kara kaydetti.

Tek mağlubiyet Kasımpaşa'ya

Es-Es'ler, üçüncü hazırlık maçını yaptığı Spor Toto Süper Lig takımlarında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu.

Yurtdışı kampındaki 4'üncü hazırlık maçından Macaristan ligi ekiplerinden Sopron FC ile karşılaşan siyah-kırmızılı takım, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Eskişehirspor'un gollerini Abdulaziz Solmaz ve Sezgin Coşkun attı.

Es-Es'ler, 5'inci hazırlık maçında Avusturya Ober Liga takımlarından SK Wienerberg'i 9-1 mağlup etti. Siyah-kırmızılı takımın gollerini Özgür Çek (2), Necati Ateş (2), Serol Demirhan, Rodrigo Tello ve Diomansy Kamara (2) kaydetti.

Eskişehirspor, rakip filelere 15 gol gönderirken kalesinde de 5 gol gördü. Kampta yaptığı 5 maçın 2'sini kazanırken, 2'sinde de berabere kalan kırmızı şimşekler, bir maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı