Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ESaretin bedeli 15 puan

ESaretin bedeli 15 puan

Sarı- lacivertliler son 7 sezonda Eskişehir deplasmanında çektiği kadar dış sahada başka kimseden çekmedi

ESaretin bedeli 15 puan

F.Bahçe 2008-09’dan itibaren yeniden Süper Lig’de mücadele eden kırmızı-siyahlılar önünde 7 maçta sadece 1 kez kazanabilirken 3 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Bu periyotta Kanarya’dan en çok puan olan takım Es Es olurken, 2. G.Saray (14), 3. ise G.Birliği (13)

İKİ farklı futbol takımı izledik dün gece. İlk yarı taraftarı uyutan futbol, 2. yarı ise beraberlik ve galibiyet için tam saha baskı yapan Eskişehirspor. Maç F.Bahçe’nin 1-0 üstünlüğü ile devam ederken maçın hakkı bu skor değildi diyorduk. Çünkü Eskişehir öyle bir baskı kurdu ki Emre de oyuna girdikten sonra gol kaçınılmaz oldu. F.Bahçe buraya lider geldi ama lider gibi oynamadı. Galibiyet için hücum formasyonu şarttır ama 1 tane bile göremedik. Kimi gün vardır herkes tel tel dökülür; işte öyle bir gün yaşadı F.Bahçe. Kalede Volkan olmasa maç 1-1 bitmezdi! Hatta 1 puan sarı-lacivertliler için nimet oldu.

GOL ‘GELİYORUM’ DEDİ
MAÇ orta saha mücadelesiyle başladı. İki takım da tedbiri elden bırakmayınca ortaya kısır bir görüntü çıktı. İlk 22 dakikada geçildiğinde sarı-lacivertlilerin sadece 2 şutu vardı. Caner’in serbest vuruşu dışında tehlikeli atak girişimi bile olmadı. 33’te F.Bahçe en şanslı dakikasını yaşadı. Kimsenin golden umudu yokken Hasan Ali soldan atağa desteğe geldi, ortaladı, Mustafa Yumlu şaşkın bakışlar altında topu kendi kalesine attı: 0-1.
50’DE kornerden gelen topa Sezer uçarak dokunmak istedi, ancak olmadı. 58. dakika Eskişehir adına kritik dakikaydı. Mustafa Yumlu’nun kafasını Volkan güzel kurtardı, Mori dönen topu tamamlayamadı. 67’de bu sefer Causic güzel vurdu, Volkan bir kez daha kalesinde devleşti, korner.
80’de ise geliyorum diyen gol geldi. Emre oyuna dahil olduktan sonra zaten atakları hızlandırmıştı. Topu ayağına aldı, o kadar vurdu ki, günün başarılı ismi Volkan bu topu çıkaramadı: 1-1.
SON 10 dakikada İsmail Kartal son kozunu oynadı ve Emenike‘yi sahaya sürdü, ancak skor üretecek pozisyonu bulamadı. Uzatmada Serdar dengeyi bozacaktı ama çaprazdan şutu direği sıyırdı.



Haberin Devamı