Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Derbi öncesi Kocaman tokat!

Derbi öncesi Kocaman tokat!

Akhisar’a yenilen F.Bahçe, G.Saray maçı öncesinde Konya’da hem 2 puan hem de moral kaybetti

Derbi öncesi Kocaman tokat!

Kanarya Mahlangu’ya engel olamayınca daha 8’de geriye düştü. 67’de Egemen skoru eşitlerken 2. gol bir türlü gelmedi, deplasmanda 5 maçlık galibiyet serisi sonlandı. SARI-LACİVERTLİLER, zirvenin de 4 puan gerisinde kaldı

MAÇ ve skordan (1-1) ziyade gelen seyirci sayısı, stadın büyülü atmosferi, koreografi ve İstiklal Marşımızın daha gür okunması bu sezon hasretini çektiğimiz futbolun Konya’da yaşanmış haliydi. Her açıdan önemliydi dün. Kocaman-Kartal kapışması merak ediliyordu. F.Bahçe’de eksikler vardı, Konya da ise tehlikeli bölgeden çıkmak tek hedefti. F.Bahçe savunmada patladı.
UYUMSUZLUK o kadar barizdi ki Konya bu fırsatı tam değerlendiremedi. Emenike ısrarı devam etti. Emre hazır olsa kadro farklı olabilirdi ancak hastalık olan pozisyon bulup atamama durumu devam ediyor. Öyle ki bu hastalığa çare de yok! 4’te Kuyt’ın sağdan ortasını arka direkte Selçuk tamamlamak istedi, aut. İlk atak F.Bahçe’den gelirken gol ise Konya’dan geldi. 8’de Mert’in gelen topa panik hali ve Bekir’le anlaşamaması topu Mahlangu’nun önüne düşürdü. O saatten sonra da gol işten bile değildi.
ARA KAPANMAZ!
GOLÜN şokunu atlatan sarı-lacivertliler de ilk yarım saatin ardından Emenike ve Sow yer değiştirdi. 2. yarıya baskıyla başlayan ancak pozisyon bulamayan F.Bahçe 67’de kornerden golü buldu. Emenike kullandı, Egemen kafayı vurdu: 1-1.
BERABERLİK sarı-lacivertlileri sevindirmedi, F.Bahçe artık ne yapıp edecek G.Saray’ı yenecek. Yoksa bu ara kapanmaz. En çok kimi aradım derseniz ben Caner derim. Hırsı ve sol kanadı kullanışıyla takıma katkısı çok büyükmüş. Aramadığım tek oyuncu ise Emenike’ydi!

Haberin Devamı