Gazete Vatan Logo
Futbol Eski Kartallar gol oldu!

Eski Kartallar gol oldu!

Bir dönem Beşiktaş’ta oynayıp, şu an Süper Lig’de top koşturan futbolculardan 19’u bu yıl 68 gol attı

Eski Kartallar gol oldu!

BEŞİKTAŞ’IN eski yıldızları bu sezon patladı... Beşiktaş’tan yetişen, ya da bir dönem siyah-beyazlı formayı giyip de şu an Süper Lig’de top koşturan futbolcuların 19’u ligde bu sezon toplam 68 kez gol sevinci yaşadı.. Bu isimler arasında kuşkusuz en formda oyuncu, kariyerini zirvesine çıkan ve benzetildiği C.Ronaldo’yu andırmaya başlayan Burak Yılmaz..

2006-08 arasında siyah-beyazlı formayı terleten Burak, şampiyonluk yarışı yapan Trabzon’un başrol oyuncusu. Bu sezon 17 kez fileleri havalandıran Burak, gol krallığında ikinci sırada..

UĞUR&SERDAR 3 ATTI

ARDINDAN 8’er golle İstanbul BŞ’li İbrahim Akın ve Kasımpaşalı Ersen Martin geliyor.. Eskişehir’in genç yıldızı Batuhan Karadeniz ise takımının performansına 7 golle katkı yaptı..

DEVRE arasında kiralık olarak İstanbul BŞ’ye gönderilen Filip Holosko da sadece 2. yarıda 4 kez ağları buldu.. Yine devre arasında giden Fatih Tekke ise A.Gücü formasıyla yarım sezonda 3 gol kaydetti..

SEZON başında gittiği G.Saray’a bekleneni veremeyince A.Gücü’ne gönderilen Serdar Özkan da yarım sezonda 2 gol attı ki biri Beşiktaş’a idi.. Kiralık olarak devre arasında giden bir oyuncu da Ali Kuçik.. Buca formasıyla ikinci yarıda 2 gol attı genç oyuncu..

G.ANTEP forması giyen Serdar Kurtuluş’un 3 golü var.. Sezon başında M.Park Antalya’ya giden Uğur İnceman da yine 3 kez fileleri sarstı.. Güney ekibinde ayrıca Kenan Özer ve Veysel Cihan’ın da 1’er golü var.. Kasımpaşalı G.Güleç ve Bursalı Ali Tandoğan 2’şer gol atan diğer eski Kartallar.. G.Saray’da G.Zan ve Ayhan Akman, Karabük’te de Seric ve Bülent Kocabey 1’er gol attı.. Konyalı Mehmet Sedef de geçen hafta ilk golünü kaydetti.. Bu sezon Beşiktaş ise ligde 47 gol atmayı bildi..

Haberin Devamı