Gazete Vatan Logo
Futbol Eskişehir'de İvesa şoku!

Eskişehir'de İvesa şoku!

Eskişehirspor'un yarın oynayacağı Beşiktaş maçında kaleci İvesa'nın forma giyemeyeceği bildirildi. Boyun fıtığı olduğu belirtilen İvesa'nın yerine kaleyi Sinan koruyacak.

Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor'u sakat futbolcular düşündürüyor. Boyun fıtığı olduğu belirtilen Kırmızı-Siyahlı takımın 2 metre 5 santim boyundaki Hırvat kalecisi İvesa dün yapılan antrenmana katılmadı. İvesa'nın Beşiktaş maçında forma giyemeyeceği, yerini Sinan'a bırakacağı belirtildi.

ÇALIMBAY KADRO KURMAKTA ZORLANACAK

Eskişehirspor'da kaleci İvesa'nın yanı sıra kart cezalısı El Saka da Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Serkan, Koray, Bülent Ertuğrul ve Anderson'un da yarınki maçta kadroda yer almayacakları belirtiliyor. Beşiktaş'tan kiralık gelen Batuhan Karadeniz ile Emre Özkan'da yapılan özel anlaşma gereği Beşiktaş maçı kadrosuna dahil edilmeyecek.

Cezalı ve sakat futbolcular nedeniyle yıllarca formasını giydiği Beşiktaş karşısında kadro kurmakta zorlanacak olan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, PAF takımdan Alper ile Hakan'ı kadroya alması bekleniyor.

BATUHAN KARADENİZ 18 YAŞINDA

Bu arada Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a kiralık gelen golcü futbolcu Batuhan Karadeniz'in dün 18 yaşına girdiği belirtildi. 24 Nisan 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Karadeniz'in omuzundaki sakatlığı nedeniyle tedavi için İstanbul'a olduğunu ve doğum günü de arkadaşları arasında kutladığı kaydedildi. Genç futbolcu, Fenerbahçe maçı öncesinde İstanbul'da Eskişehirspor'un kamp yaptığı otelden gizlice ayrılıp gece kulübene gitmiş ve Es-Es yönetimi tarafından önce süresiz kadro dışı bırakılmış ardından da şartlı olarak affedilmişti.

Eskişehirspor'un Beşiktaş maçındaki muhtemel 11'i şöyle:

Sinan-Sezgin, Nadareviç, Vucko, Murat Önür- Engin, Emre Toraman, Doğa, Bülent Kocabey- Youla, Serdar

Cezalı: El Saka

Sakatlar: Serkan, İvesa, Koray

Açık Tribün: 50 TL

Kapalı Tribün: 100 TL

VİP: 200 TL




Haberin Devamı