Gazete Vatan Logo
Futbol Eskişehir Stadı Türk bayrakları ile donatıldı

Eskişehir Stadı Türk bayrakları ile donatıldı

Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak müsabaka öncesinde Eskişehir Yeni Stadyumu Türk bayraklarıyla donatıldı.

Eskişehir Stadı Türk bayrakları ile donatıldı

A Milli takımımız bu akşam Dünya Kupası yolunda büyük bir engeli aşmak adına İzlanda karşısında 90 dakika mücadele verecek. Karşılaşma Eskişehir'de oynanancak. Mücadele öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye - İzlanda maçı hazırlıkları

Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak müsabaka öncesinde Eskişehir Yeni Stadyumu Türk bayraklarıyla donatıldı.

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde I grubunda yer alan A Milli Takımımız, 9. maçında İzlanda ile Eskişehir Yeni Stadyumu'nda karşılaşacak. Kritik mücadele öncesinde, Eskişehir Yeni Stadyumunda tüm hazırlıklar tamamlandı. Stadın içi ve dışı Türk bayraklarıyla süslenirken, tribünlerdeki koltuklara da Türk bayrağı bırakıldı. Karşılaşmanın biletleri satışa sunulduğu gün yaklaşık 1 saat içerisinde tükenmişti.

Stat çevresinde ve içerisinde de yoğun güvenlik önlemleri alınırken, stadyumun etrafındaki yollar trafiğe kapatıldı.

Türkiye - İzlanda maçında ilk 11'imiz nasıl olacak?

A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hırvatistan'ı mağlup ettiğimiz son maçta sahaya sürdüğü 11'de birkaç değişiklik yapacak. Stoperde Mehmet Topal'ın yerine Serdar Aziz'i sahaya sürecek olan Rumen çalıştırıcı, cezalı olan Hakan Çalhanoğlu'nun yokluğunda Emre Belözoğlu'nu ilk 11'e monte edecek.

Haberin Devamı

MEHMET TOPAL VE ÖMER TOPRAK YEDEK KALACAK

Lucescu'nun stoper tercihlerinde Ömer Toprak'ı bir kez daha yedek bırakmayı düşünmesinin yanı sıra, Mehmet Topal'ı da ilk 11'den kesmeyi planlaması en dikkat çeken hamleler oldu.

Türkiye'nin muhtemel 11'i: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Cenk Tosun, Burak Yılmaz