Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Eskişehirspor ilk defa 35 bin kişilik yeni stadında oynayacak

Eskişehirspor ilk defa 35 bin kişilik yeni stadında oynayacak

Türkiye 1'inci Futbol Ligi takımı Eskişehirspor'un bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçını yapımı tamamlanan 35 bin kişilik yeni stadyumda oynayacağı açıklandı

Eskişehirspor ilk defa 35 bin kişilik yeni stadında oynayacak

Tesislerden sorumlu Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'un bugün yeni stadyumda yaptığı incelemeye Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'de eşlik etti. Dursun Türk, incelemenin ardından pazar günkü Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının Eskişehir Yeni Stadyum'nda oynanacağını açıklarken, "Sportif anlamda oynanmaması için herhangi bir sorun bulunmamakta. Tabi ki bazı eksiklikler olacaktır. Ama bunlar giderilmeyecek eksiklikler değil" dedi. Eskişehirspor Başkanı Ünal ise Yeni Malatyaspor maçı bilet fiyatlarını hemen açıklayacaklarını belirtti.

Eskişehirspor'un lider Yeni Malatyaspor ile pazar günü oynayacağı maç, saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Fırat Aydunus ile yardımcıları Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan yönetecek.