Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Etkinlikte Pepe izdihamı!

Etkinlikte Pepe izdihamı!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın Portekizli yıldız ismi Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe), imza günü etkinliğine katıldı.

Etkinlikte Pepe izdihamı!

BEŞİKTAŞ’IN Portekizli yıldızı Pepe dün Vodafone Park’ta taraftarlarla buluştu. Stattaki Kartal Yuvası mağazasında imza günü düzenleyen 34 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcuya yoğun bir ilgi vardı.

ETKİNLİĞİN başlama saati 14.00 olarak açıklanmasına karşın siyah-beyazlı taraftarlar Pepe ile fotoğraf çektirip imza almak için saatler öncesinden gelip mağazada sıraya girdi. Daha sonrasında ise çok uzun bir kuyruk oluştu.

PEPE’NİN mağazaya adımını atmasının ardından izdiham yaşanırken deneyimli oyuncu kendisi için gelen tüm taraftarlarla tek tek ilgilendi. Burada açıklamalarda da bulunan Pepe, bugün çekilecek olan Şampiyonlar Ligi kurasında gönlünden geçen takımın da eski kulübü Real Madrid olduğunu söyledi.

‘ÇOK ŞANSLIYIM’

“REAL Madrid ile oynamak güzel olur. Son zamanların en zor ve en iyi takımı. Güçlü bir rakip. Ancak bizim de hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu başarmak istiyoruz” diyen Pepe, kendisine gösterilen sevgiye ilişkin de “Gelen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Benim için çok önemli bir an. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Onlarla burada birlikte olabilmek benim için çok güzel” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı