Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Eto'o Beşiktaş'a övgü yağdırdı

Eto'o Beşiktaş'a övgü yağdırdı

TÜFAD ve TFF iş birliğiyle Antalya’da düzenlenen Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri’nde Antalyasporlu Samuel Eto’o, Beşiktaşlı Pepe ve Demir Grup Sivassporlu Arouna Kone, ‘Yıldız Futbolcu Gözüyle Türk ve Avrupalı Antrenör’ konulu panele katıldı.

Eto'o Beşiktaş'a övgü yağdırdı

olunun kendisine bir kimlik yaratıp bunu pazarlaması gerektiğini söylerken “Tıpkı Beşiktaş gibi. Beşiktaş bunu çok iyi başardı. Kendisine bir kimlik yarattı ve Türk futbolunu, kültürünü çok iyi şekilde temsil ediyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ndeki en iyi takımlardan biri ve Türk futbolunu çok iyi pazarlıyor” ifadelerini kullandı.

‘YERLİ OYUNCULARIN HEDEFLERİ OLMALI’

TÜRK futbolcuların daha fazla sorumluluk alması gerektiğini de söyleyen Kamerunlu yaşayan efsane, “Yerli oyuncuların bireysel hedefleri, kişisel istekleri olmalı. Rahatlıklarını bırakmaları lazım. Ben 36 yaşındayım ama ve hâlâ hedeflerim var. ‘Bu sene 20 gol atmalıyım’ diyorum. Maçta benden daha genç olan Türk arkadaşım 800 metre gerimde. Oysa ben 36 yaşındayım” şeklinde konuştu.

‘Cenk teklif alınca dalgalanma yaşadı’
PEPE, Türk oyuncuların ileri bir adım atmak durumunda olduklarında zorlandıklarını söyledi. Cenk’i örnek gösteren Portekizli yıldız, “Everton’dan teklif aldığında 2-3 hafta dalgalanma yaşadı. Kampta konuştuk ve ona ‘Geleceği düşünme. Günün tadını çıkar, ileride bir şey olursa kendiliğinden olacak’ dedim, toparladı” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı