Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Eto'o coşar Fener bakar

Eto'o coşar Fener bakar

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Eto'o coşar Fener bakar

SKOR değil oynanan futbolun kalitesi daha önemliydi!!! 6 gol izledik. Tamam şimdilik lider F.Bahçe için 3 puan çok önemliydi ancak kimse Antalya’nın futbolunu göz ardı etmesin. Her iki takımın golcülerini bir karşılaştırın ne demek istediğim anlaşılır. Bir Samuel Eto’o’daki isteğe bakın bir Fernandao’ya.

PEREIRA 1-0’dan sonra hamleyi erken yapıp Ozan Tufan’ı çıkardı ve göbeği boş bırakarak ‘bana 2 gol daha at’ dedi. Maçın özeti budur. Bu maç ayrıca Kjaer gerçeğini de gösterdi. F.Bahçe 2 dakikada 2 gol yemez, oyun disiplini de bu kadar çabuk kaybolmaz. Bu böyle biline!

KARŞILAŞMA hızlı başladı. 3’de Inkoom’dan gelen ortayı Serdar düzeltip vurdu, çizgiden Caner çıkardı. 5’te ise hatalı geri pasına Fernandao koştu ceza sahası içinden vurdu, kaleci Fornezzi kurtardı. 21’de sarı-lacivertliler gole çok yaklaştı. Caner’in serbest vuruşuna Topal kafayı vurdu, top direği sıyırırken arkada Alves bu topu tamamlayamadı.

ETO’O FIRTINASI

25’TE Eto’nun ara pasına Mbilla vurdu, Volkan bire bir de gol şansı tanımadı. 40’da Eto’o kendi aldığı faulü hızlı kullandı, Zeki vurdu, Şener çıkardı, top Kamerunlu golcünün önüne düştü. Eto’o düzgün vurdu: 1-0. 55’te Serdar’ın ara pasını Danilo, kontrol edip vurdu: 2-0. Aradan 1 dakika geçti. Topu Eto’o taşıdı Makoun çaprazdan vurdu: 3-0. 60’ta Eto’o, bu kez kaleci Volkan’ı geçemedi.

Haberin Devamı

85’TE Alves frikiği gole çevirdi: 3-1. Uzatmada Sakıp topu getirdi, Emrah’la paslaştı, dar açıdan vurdu: 4-1. Maç bitti derken van Persie düşürüldü, penaltıyı kullandı: 4-2.