Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Eto'o idmana damga vurdu

Eto'o idmana damga vurdu

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, cumartesi günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Eto'o idmana damga vurdu

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, istasyon çalışmasının ardından ikiye gruba ayrıldı. Bir grup dar alanda pas çalışması yaparken, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun da içinde yer aldığı diğer grup ise çift kalede taktik ağırlıklı çalıştı.

İdman sırasında futbolcuların "Baba Eto'o" diye seslendiği Kamerunlu yıldız Eto'o, taktik antrenmanda futbolcuların hangi pozisyonda nerede durması gerektiğini anlattı.

Arkadaşlarına sık sık "Risksiz pas. Kontrol pas. Üçgen oluşturun" gibi taktikler veren Eto'o, bazı futbolcularla da birebir görüşmeler yaptı.

Oldukça neşeli geçen antrenmanda futbolcuların hırslı olması dikkati çekti. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Can Arat, Diego ve Ahmet Aras, takımdan ayrı koştu.

Gencer'den teknik direktör açıklaması

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da, kulüp başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör için araştırma aşamasında olduklarını dile getirerek, henüz kimseyle görüşmediklerini söyledi.
Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenör Yusuf Şimşek ile yolları ayırdıktan sonra alt yapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve takım kaptanı Samuel Eto'o'ya takımı emanet ettiklerini belirtti.
Uğurlu ve Eto'o'ya, "Takımı maça çıkaracak olan da hazırlayacak olan da sizsiniz" dediklerini aktaran Gencer, yeni teknik direktör için acele etmediklerini kaydetti.
Gencer, yeni teknik direktör için kamuoyunda birçok ismin geçtiğine işaret ederek, "Araştırma aşamasındayız. Kimseyle görüşmedik. Mersin İdmanyurdu maçından sonra temaslarımız olabilir. Bekleyip sağlıklı bir karar almak istiyoruz" dedi.
Teknik direktör olarak Sergen Yalçın'la anlaştıkları iddialarının da gerçeği yansıtmadığını anlatan Gencer, "İstanbul'a futbolcu transfer görüşmesi için gittim. Sergen Yalçın ile bir görüşmemiz olmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı