Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Eto'o, Osmanlı'yı çökertti!

Eto'o, Osmanlı'yı çökertti!

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Osmanlıspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.

Eto'o, Osmanlı'yı çökertti!

45'te Aminu'nun getirdiği top son olarak Mehmet Güven'in önünde kaldı. Mehmet Güven topla ceza sahasına doğru ilerlerken defansın arkasına geçen Pierre Webo'ya topu çok şık gönderdi. Webo ise topu çok klas bir biçimde kalenin sağ direğine doğru yerden gönderdi ve durumu 1-0'a getirdi. İlk yarı böyle tamamlandı.

İkinci yarının son anları nefesleri kesti. 89'da Motta'nın ortasında ceza sahasında oluşan karambolde MBilla topa iyi yükselip kafayla golünü attı skora dengeyi getirdi. 90 +'de de sahneye Eto'o çıktı. Serdar Özkan'ın pasında Deniz Kadah topla ceza sahasına ilerledi. Eto'o defansın arkasına çok iyi kaçtı ve Deniz arkadaşına topu çok iyi bir şekilde defansı da geçirerek pasını attı. Samuel Eto'o karşı karşıya kaldığı Karcemarskas'ı mağlup etti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşma Antalyaspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. Bu skorla Antalyaspor 28 puana yükseldi, Osmanlıspor ise, 26 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Osmanlıspor, Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak. Antalyaspor ise evinde Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı