Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Eto'o şimdi de beyaz perdede

Eto'o şimdi de beyaz perdede

Samuel Eto'o'nun transfer görüntülerinin de yer aldığı sinema filmi Aşk Nerede'nin oyuncuları ve yönetmeni, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti

Eto'o şimdi de beyaz perdede

Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun transfer görüntülerinin de yer aldığı sinema filmi Aşk Nerede'nin oyuncuları ve yönetmeni, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Filmin başrol oyuncuları Ayça Erturan ve Faik Ergin ile öz çekim yapan Eto'o, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş yok, sadece Antalyaspor var" dedi.

Çekimleri Antalya'da yapılan Semra Dündar'ın yönettiği, başrolünde Ayça Erturan ve Faik Ergin'in oynadığı 'Aşk Nerede' filminin oyuncuları Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nden gerçekleştirilen ziyarette, Ayça Erturan, Faik Ergin, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya, senarist ve yönetmen Semra Dündar, kulüp başkanı Gültekin Gencer ve Samuel Eto'o ile görüştü.

'SADECE ANTALYASPOR'

Ziyarette oyuncular, Kamerunlu golcü ile selfie yaptı. Kırmızı beyazlı takımın atkısını Faik Ergin'e hediye eden Eto'o, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş yok; sadece Antalyaspor var" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer de futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla sinemada filmi izleyeceğini söyledi. Ziyaretin ardından başrol oyuncusu Faik Ergin, filmde Yenikapılı ve Antalyasporlu bir taksici karakterini canlandırdığını anlattı. Bir taksici ile haber müdürünün aşkının anlatıldığı filmin Antalya'da çekildiğini dile getiren Ergin, "Antalya'nın bütün güzellikleri bu filmde yer alıyor.

Haberin Devamı

Aşkı sevenler, aşkı arayanlar, taksici aşık olur mu, taksiciye aşık olunur mu diyen herkesi bu filme bekliyoruz. Antalyalı hemşerilerimden bu filme büyük destek vermesini bekliyorum" dedi.

FİLMDE ETO'O GÖRÜNTÜLERİ

Güzel oyuncu Ayça Erturan ise komik, duygusal herkesin yüreğinin telini titretecek sahnelerin yer aldığı filmde Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun görüntülerinin de yer aldığını kaydetti. Film hakkında bilgi veren Erturan, "Faik Ergin, Antalyaspor taraftarı bir taksiciyi oynuyor filmde. Taksisinin içinde Antalyaspor atkısı var, telefonunun melodisi de Antalyaspor marşı. Filmde Antalyaspor'dan öğeler yer alıyor. O nedenle Antalyaspor'u kardeş takım ilan ettik. Biz film olarak bir takımız, Antalyaspor'da bizim kardeş takımımız. Biz konuşurken, arkadaki televizyonda Eto'o'nun transfer görüntüleri dönüyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

AŞK NEREDE

Ayça Erturan, Faik Ergin, Kadir Çöpdemir, Oya Aydoğan, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya gibi isimlerin oynadığı 'Aşk Nerede', romantik komedi tarzında bir film. Senaristliğini ve yönetmenliğini Semra Dündar'ın yaptığı film, aşka ve ilişkilere bir kadın yönetmenin penceresinden bakıyor. Film, evlenmek ve aile kurmak isteyen ama kendisine uygun bir koca adayı bulamamış bir kadın ile yakışıklı bir taksi şoförü arasındaki aşkı anlatıyor. Film cuma günü vizyona girecek.