Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Eto’o tamam, Adebayor’da şüphe var!

Eto’o tamam, Adebayor’da şüphe var!

Takıma iki santrofo isteyen Şenol Güneş, Kamerunlu yıldıza onay verdi, Toglu konusunda ise çekimser kaldı.

Eto’o tamam, Adebayor’da şüphe var!

Yönetim, tecrübeli çalıştırıcıya Samuel Eto’o ve Emmanuel Adebayor’u sundu. Güneş, Eto’o için ‘Tamam’ derken Adebayor’u ise biraz daha düşünecek

ADRIANO transferi sonrası Beşiktaş yönetiminin bir numaralı gündemi Mario Gomez’in yerine yapılacak olan santrfor takviyesi... Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı ve siyah-beyazlıların hocası Şenol Güneş, takıma iki santrfor takviyesinin yapılmasını talep etti.

UZUN süredir arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yöneticilerin şu an yoğunlaştığı isimler Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o ve Togolu golcü Emmanuel Adebayor... Yönetim, tabii ki bu isimleri gündemine alınca ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş’in fikrini aldı. Deneyimli teknik adam ise geçen sezon Antalyaspor forması altında Süper Lig’de 31 maçta 20 gol, 6 asistle oynayan ve takıma yaptığı liderlikle de dikkat çeken Eto’o’nun transferine onay verdi.

2 YILDA 3 GOL ATTI!

GÜNEŞ, Emmanuel Adebayor konusunda ise çekimser. Yönetimden araştırma yapmak için süre isteyen tecrübeli çalıştırıcı, henüz bir geri dönüş yapmadı ve Togolu futbolcunun takıma faydalı olup olamayacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

DAHA önce Arsenal, Real Madrid, Manchester City ve Tottenham gibi dünyaca ünlü kulüplerin formasını giyip birbirinden başarılı sezonlar yaşayan 31 yaşındaki Adebayor, geçen sezonun ilk yarısında hiç oynamayıp ikinci devreyi Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ta geçirmiş ve 15 resmi maçta 1 gol atıp 1 asist yapabilmişti. 1.91 boyundaki Togolu yıldız, 2014-15 sezonunda da Tottenham formasıyla 17 resmi maçta süre alabilmiş ve 2 gol, 1 asistle oynamıştı.