Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Eto'o'ya şok! Cenazesini kaldırdılar

Eto'o'ya şok! Cenazesini kaldırdılar

Bugün Atiker Konyaspor formasıyla eski takımı Antalyaspor karşı ilk kez forma giyen Samuel Eto'o maç öncesi büyük şok yaşadı.

Eto'o'ya şok! Cenazesini kaldırdılar

Antalyaspor taraftarları devre arasında takımdan ayrılarak Atiker Konyaspor’a transfer olan Samuel Eto’o’yu protesto etti.

Antalyasporlu bir grup taraftar, tabutla geldikleri Antalya Stadı önünde temsili cenaze namazı kılıp, Eto'o'ya tepki gösterdi. Taraftarlardan ikisinin din görevlisi kıyafeti giydiği, ikisinin de Konyaspor formalı Eto'o'nun fotoğraflarını taşıdığı görüldü.

Taraftarlar para için Atiker Konyaspor’a transfer olduğunu iddia ettikleri dünyaca ünlü golcü oyuncuya sahte para attılar.

Isınmaya çıkan ve takımla birlikte ısınan Eto’o taraftarların attığı paraları toplarken, soyunma odasına gittiği esnada taraftarların yine protestosuna maruz kaldı. Eto’o, soyunma odasına gittiğinde taraftarlar yıldız oyuncuya tekrar sahte para attı. Kamerunlu futbolcu eski kulübünün taraftarlarının bu protestosuna hem üzüldü hem de tepki gösterdi. Eto'o bazı taraftarlarla sözlü tartışma yaşadı.

Tecrübeli yıldızı takım arkadaşları sakinleştirerek soyunma odasına götürdü. Samuel Eto'o maç için sahaya çıktığında da Antalyaspor taraftarları yeniden sahaya dolar attı.

(Skorer)

Haberin Devamı