Gazete Vatan Logo
Galatasaray Evde oturmayın izin yapın

Evde oturmayın izin yapın

G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 4 gün izin verdiği oyuncularından bir de istekte bulundu

Evde oturmayın izin yapın

ROBERTO Mancini’nin ayrılmasının ardından G.Saray’daki teknik direktörlük kultuğuna oturan Cesare Prandelli, ilk günden bu yana verdiği pozitif havayla herkesin takdirini kazandı.

Teknik ekibi, oyuncular ve hatta basın mensuplanıyla bile yakından ilgilenen İtalyan çalıştırıcı önceki gün oynanan ve sarı-kırmızılıların 2-1 kazandığı Honved mücadelesi sonrası 4 gün izin verdiği futbolcularından önemli bir istekte bulundu.

ÖNCE Avusturya daha sonda da Macaristan’da yapılan 15 günlük kampta oyuncularının performansından memnun kalan 56 yaşındaki deneyimli teknik adam oyuncularına, “Hepinize çalışkanlığınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu izinde evde oturmayı ve gidin tatil yapın.

KADRO AZALIYOR

Aklınızı, zihninizi boşlatın. Çok ciddi bir ikinci kamp dönemi bizi bekliyor. İlk kamp döneminden daha fazla efor sarf edeceğiz. Takım halinde hücum eden, defans yapan, savaşan bir G.Saray yaratmak için çaba sarf ediyoruz. Bu tatili hak ettiniz en iyi şekilde kullanın” dedi.

İLK yurtdışı çalışmasına 32 kişiyi bulan futbolcu sayısıyla çıkan Aslan’da Hollanda’da yapılması planlanan kamp öncesi Prandelli kadroyu azaltacak. İstanbul’da bıraktığı oyuncular hakkında da geniş bir rapor alan İtalyan teknik adamın, götüreceği isimlerde de bazı değişikliklere gitme ihtimali olacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı