Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Evim evim güzel evim

Evim evim güzel evim

Taraftarlar 1066 gün sonra statlarına kavuştu önce Beşiktaş sonra Vodafone Arena bayram yerine kavuştu.

Evim evim güzel evim

Erken saatlerde semte koşan siyah-beyazlılar, kırmızı halı üzerinde gitti stada. 42 bin Kartal bir an olsun susmazken galanın zaferle taçlandırılmasında büyük pay sahibi oldu

İNÖNÜ Stadı’na 11 Mayıs 2013’te veda eden Beşiktaş 2.5 yıllık hasretin ardından yeni mabedi Vodafone Arena’ya kavuştu. Ne haftanın ilk günü olması durdurdu Beşiktaşlıları ne de başka bir şey...
EVİNDEN uzak kaldığı dönemde İstanbul, Ankara, Konya ve Kocaeli olmak üzere 6 farklı statta maç yapan takımlarını yalnız bırakmayan siyah-beyazlılar erken saatlerde akın etti Beşiktaş’a. 1066 gün sonra yeni statta maç izleminin heyecanını yaşayacak olan siyah-beyazlılar önce semti sonra stadı karnaval yerine döndürdü.
‘EVİNİZE HOŞGELDİNİZ’
Siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş’tan stada kadar serilen kırmızı halının üzerinde, tezahüratlar eşliğinde gitti. Arena’nın dışındaki coşku, kapıların 16.00’dan itibaren açılmasıyla tribünlere yansıdı. Stattaki tüm koltuklara üzerinde ‘Vodafone Arena açılış hatırası 11.04.2016’ yazılı Beşiktaş bayrağı konulurken, formalarıyla gelen taraftarlar da Arena’yı adeta siyah-beyaza boyadı.
MAÇ öncesindeki anonsta hem oyuncular hem taraftarlar, “Evinize hoş geldiniz, hoş bulduk” ifadeleriyle karşılandı. Orta yuvarlağa kaplayan dev boyutta “Evine hoş geldin Beşiktaşlı” pankartı konuldu. Takım da sahaya sahaya “Biz kocaman bir aileyiz, artık evimizdeyiz” yazılı pankartla çıktı.
FUTBOLCULAR gibi hasretin bitiş sevincini yaşayan siyah-beyazlılar hınca hınç doldurdukları Arena’da maç boyunca takımlarına büyük destek verirken açılışın galibiyetle yapılması ve şampiyonluk yarışında elde edilen avantajla dünkü sevinç tavan yaptı.

Haberin Devamı