Gazete Vatan Logo
Galatasaray Eyvah! Burak Yılmaz sakatlandı

Eyvah! Burak Yılmaz sakatlandı

Hollanda karşısında 79’da oyundan çıkmak zorunda kalan golcüsü, Hamzaoğlu’nun yüreğini ağzına getirdi

Eyvah! Burak Yılmaz sakatlandı

Kara bulutları dağıtıp yeniden form tutan Burak, Hollanda maçında oyuna devam edemeyince hocası İstanbul’da kahroldu. Merakla oyuncusundan haber bekleyen Hamzaoğlu, sonunda rahat nefes aldı

SAKATLIKLARDAN dolayı ligin 2. yarısında başı çok ağrıyan G.Saray’da teknik heyet takıma yeni katılan Burak Yılmaz’ı dualarla Milli Takım’a yollarken dönüşte sağlam gelmesi tek istekleriydi. Melo, Semih ve Burak’ın sakatlıkları ile iskeleti bozulan ekibinde Hamit’i Melo’nun yerine monte eden Hamzaoğlu, Burak’ın iyileşmesi ve Semih’in Karabük maçı için gün sayması ile birlikte rahat bir nefes alırken Hollanda maçında oyuncusunun sakatlığı ile üzüntüsünden yıkıldı.

37. dakikada Türkiye’yi öne geçiren golün Burak’tan gelmesi ile birlikte Hamza Hamzaoğlu da sevinçten havalara uçarken oyuncusunun kalan dakikalardaki performansı ile birlikte mest oldu.

Milli takımın, Hollanda deplasmanından 3 puanla dönmesi için dakikaları sayan Hamza hoca, 78’de ise Burak Yılmaz’ın sakatlığı ile sarsıldı. Golcü oyuncunun bir pozisyon esnasında sakatlık yaşaması ve sonrasında yerini Colin Kazım’a bırakması ile birlikte başından aşağıya kaynar sular dökülen Hamza Hamzaoğlu, oyuncusunu aramak için fırsat bekledi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM KAMPINDAN AYRILDI

90’DA gelen golle Millilerin galibiyeti kaçan 3 puan Hamzaoğlu’nun moralini daha da bozarken maçın ardından Hamzaoğlu, önce Burak Yılmaz ile görüştü. Sakatlığı hakkında oyuncusuna durumunu soran Hamzaoğlu, “Hocam çok ciddi bir durum değil. Birkaç güne tam anlamıyla düzeleceğimi sanıyorum” yanıtını alınca rahat bir nefes alırken performansı ile ilgili de tebrik ederek telefonu kapattı.
MİLLİ oyuncunun yapılan kontrollerinde daha önceden yaşadığı sakatlığının olduğu bölgenin tam tersindeki adalesinden sorun yaşadığı ve milli takım kampından ayrılarak Türkiye’ye döneceği öğrenildi. Burak’ın son durumu sarı-kırmızılı kulübün sağlık heyetinin yapacağı kontrollerin ardından belli olacak.
‘Sakatlığım ciddi değil’
BU sezon sakatlıklar nedeniyle ligde 4 maçta sahaya çıkamayan Burak Yılmaz, Hollanda maçında yaşadığı sakatlıkla ilgili konuştu. Pozisyon anında bir acı hissettiğini ve daha önceki tecrübeleri ile sakatlandığını anladığını belirten milli oyuncu durumunun korktuğu gibi olmadığının altını çizerken “Sakatlığımın ciddi olmadığını düşünüyorum. Doktorlar da aynı şekilde söylüyor” diyerek durumunu anlattı.

Haberin Devamı