Gazete Vatan Logo
Futbol Eyvah düşüyorum!

Eyvah düşüyorum!

36 puanlı İstanbul BŞ’ye Kasımpaşa önünde kazanmak bile yetmeyebilir. F.Bahçe deplasmanına çıkacak Karabük’ün kaybetmesi halinde bile Süper Lig’de kalma şansı var. Akhisar’a ise beraberlik yetiyor

Eyvah düşüyorum!

Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdman Yurdu ve Orduspor’dan sonra küme düşen son takım, bugün oynanacak 3 maç sonrası belli olacak. Haftaya 36 puanla 16. sırada İstanbul Büyükşehir Belediye’ninn, kümede kalmak için sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelede mutlak galibiyete ihtiyacı var. Belediye bu maçı kazanamazsa diğer maçların sonucu ne olursa olsun PTT 1. Lig’e gidiyor. Ayrıca lacivert-turuncululara kazanmak da yetmiyor çünkü hem Karabük hem Akhisar Bld. kazanırsa yine bir alt lige giden takım İstanbul BŞ olacak.

Haftaya düşme hattının bir basamak üzerinde 37 puanla giren Karabükspor, F.Bahçe karşısında galip geldiği takdirde kümede kalacak. Beraberlik veya mağlubiyet halinde ise İstanbul Büyükşehir Belediye’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Kırmızı-mavililer puan kaybeder, Belediye galip gelirse küme düşen taraf Karabük olacak.

EN RAHATI AKHİSAR

39 puanla diğer rakiplerine göre daha rahat olan takım Akhisar Belediyer. Sezonun sürpriz ekibi Akhisar’a Orduspor deplasmanında kümede kalmak için beraberlik yetiyor. Ancak Akhisar mağlup olursa, rakiplerinden en az birinin puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer Ege ekibi yenilir, Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyer galip gelirse küme düşen son takım Akhisar Bld. olacak.

Haberin Devamı