Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Eyvah! Rhodolfo sezonu kapattı

Eyvah! Rhodolfo sezonu kapattı

Lig yarışına müthiş bir zaferle geri dönüş yapan Beşiktaş, Brezilyalı stoperin sakatlığıyla sarsıldı.

Eyvah! Rhodolfo sezonu kapattı

ZİRVE yarışında ezeli rakibi F.Bahçe’nin kaybettiği haftada G.Antepspor’u yenerek iki maç eksiği olmasına rağmen farkı 2’ye indiren Beşiktaş’ta, Rhodolfo’nun sakatlanmasının şoku yaşanıyor. Ligde 41 gün sonra maça çıkan siyah-beyazlılarda 18. dakikada taç çizgisi yakınlarında Chibuike ile girdiği ikili mücadelenin ardından Brezilyalı futbolcu yerde kaldı. Sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından iki kişinin yardımıyla dışarı çıkan Rhodolfo, 20’de yerini yeni transfer Alexis Ruano Delgado’ya bırakmak zorunda kaldı.

İKİ yeni transfer Marcelo ile Alexis ilk kez yan yana oynama fırsatı bulurken sağ dizinin döndüğü belirtilen Rhodolfo hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerinde bağlarında problem olmadığı tespit edilen Sambacı’dan maçtan sonra gelen haberler ise moralleri alt üst etti.

ERTELEME SIKINTISI!

KULÜBÜN resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Rhodolfo’nun durumuyla ilgili olarak “Oyuncumuz Luiz Rholdofo’nun yapılan ortopedik muayene ve MR’ı sonucu sağ dizinde ön çapraz bağının kopmuş olduğu tespit edilmiş olup, en kısa sürede ameliyat edilecektir. Oyuncumuzun sahalara tekrar dönüşü ortalama 6 ayı bulacaktır” denildi.

Haberin Devamı

ERSAN’IN Çin’e gitmesinin ardından Kartal’ın yeni transferleri Marcelo ve Delgado’ya

büyük iş düşecek. Ancak iki futbolcu da karşılaşmaların oynanması gereken dönemde lisansları çıkmadığı için ertelenen Mersin ve Trabzon mücadelelerinde görev alamayacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in 17 Şubat’ta Mersin ve 15 Mart’ta Trabzon ile oynanacak erteleme müsabakalarında Tosiç ve Necip’e bu bölgede görev vermesi bekleniyor.