Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dağları aştı 'Deniz'de boğuldu!

Dağları aştı 'Deniz'de boğuldu!

G.Saray'ı, Rize'yi son dakikada deviren, Beşiktaş'tan beraberliği son saniyede kurtaran F.Bahçe, sahasında Antalya'ya 3 puan verdi.

Dağları aştı 'Deniz'de boğuldu!

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta konuk ekip 48’de Deniz Kadah ile galibiyete uzandı. 5 maç sonra kaybeden Kanarya bu sezon evinde 3. kez mağlup oldu

AVRUPA iddiası için yerini sağlamlaştırmak isteyen F.Bahçe, son haftalarda yakaladığı oyun ritmini ve 90 gollerini Antalya karşısında gerçekleştiremedi: 0-1. Kabul edelim ki; birçok maçta mahkum oynayarak öyle veya böyle sahadan puan almayı başarmıştı sarı-lacivertliler.
ANTALYA, önce Ozan Tufan’ın üzerine gidip golü buldu, sonra oyunu domine etti. Daha ciddi olsalar kontradan 2-3 gol daha bulabilirlerdi. Advocaat sezon sonu işini ayarlayınca futbolcular herhalde yanlış anlamış. Süper Lig daha bitmedi. Yarış devam ediyor. İlla kupa kazanıp Avrupa’ya garanti giderim diyorsan al buyur önündeki Başakşehir engelini geç bakalım!
7’DE Cordeiro’nun kafa vuruşunu Volkan mükemmel kurtardı. 24’te sağ kanattan Lens’in ortasına Emenike’nin vuruşu az farkla aut...
SEZONU KAPATMIŞLAR
2. yarıya Antalya golle başladı. Ozan’ın sağ bek olarak kademesini kaybedip bir de üstüne faul yapmayarak durduramadığı Al Kabir pasını çıkardı, Deniz, Volkan’ı geçip topu boş kaleye yolladı: 0-1. Konuk takım 54’te sağdan geldi. Deniz gelen ortaya vuramadı, arka direkte El Kabir tamamlamak istedi, Volkan kurtardı.
62’DE mutlak bir gol şansı daha kaçtı. Samuel Eto’o’nun ara pasında Da Silva bire birde Volkan Demirel’i geçemedi. 63’de ise Lens’in güç bela çıkardığı pasa Alper vurdu, Ferhat sol ayağıyla kurtardı.
OZAN, Hasan Ali, Sow, Emenike, Salih, Alper resmen sezonu kapamış. Kaptan Volkan’ın duruşu tüm takıma sirayet etse sahada en azından skora isyan eden futbolcu görürdük...

Haberin Devamı