Gazete Vatan Logo
UEFA Avrupa Ligi Jet gibi uçuyor!

Jet gibi uçuyor!

Ligde Başakşehir'e yenilen F.Bahçe, 3-0'ın rövanşında Grasshoppers'ı yine güle oynaya devirip UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.

Jet gibi uçuyor!

77’de perdeyi Van der Wiel’in pasında Alper’in gol olacak topunu çizgi üzerinde ağlara yollayan Fernandao açtı. Kapanışı ise 84’te Kadıköy’deki ilk maçta 2 gol atıp kahramanlaşan Stoch yaptı.

İLK maçta alınan 3-0’lık galibiyet olsa da Avrupa Ligi’ne kalmak için rövanş maçında insan futbol adına bir şeyler görmek istiyor. F.Bahçe artık gruplara kaldı evet ama bu takımın Advocaat ile daha çok yol alması gerekiyor. Sarı-lacivertliler ilk yarı resmen döküldü. Öne gidemeyen, kanatları kullanamayan bir takım, rakip Grasshoppers olmasaydı ne yapardı? Persie’nin sırtında 10 numara yazıyor, kendisi 10 numara gibi kaleden uzak pas dağıtıyor.
YORGUN, bitmiş bir takım görüntüsü vardı Zürih’te. Rakibe pozisyon vermemekle övünebilirsin ancak sen de pozisyona gireceksin. 31’de ofsayttan ilk şut geldi. 38’de Hasan Ali ortaladı, Persie soluyla vurdu, az farkla aut. Devre başladığı gibi bitti.
ALPER ORTAYA GEÇİNCE...
AATIF ve Fernandao değişikliği beraberinde taktik değişikliğini de getirdi. Alper ortaya geçti ve bu anlarda pozisyonlar arka arkaya yaşandı. Golün de geleceği belli oldu. Alper’in ceza sahasına dalıp vurduğu şutu 77’de Fernandao tamamladı: 0-1. 79’da Topal güzle vurdu, kaleci Mall kurtardı, korner. 84’de ise Stoch yine affetmedi. Topal’ın ara pası güzeldi. Stoch koşu yapıp düzgün vuruşla skoru 0-2’ye taşıdı. Asıl sınav bundan sonra başlıyor! Milli takım arasında takım eksik olsa da tespitler yerinde yapılmalı ve gelecek transferlerin uyumu çabuk olmalı.

Haberin Devamı