Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe Campbell için harekete geçti

F.Bahçe Campbell için harekete geçti

Teknik direktör tercihini netleştiren Fenerbahçe transferde atağa kalktı, flaş isimleri bitirmek için düğmeye bastı.

F.Bahçe Campbell için harekete geçti

Sarı-Lacivertliler’in gündemindeki son ismin 2014 Dünya Kupası’na damga vuran Kosta Rikalı yıldız Joel Campbell olduğu ortaya çıktı.

Fanatik'te yer alan habere göre, 2014 Dünya Kupası'nda Kosta Rika formasıyla harikalar yaratan Arsenal'in 22 yaşındaki genç yıldızı Joel Campbell için Fenerbahçe'nin devreye girdiği, yetki verdiği menajerlerin İngiliz ekibiyle masaya oturduğu öğrenildi.

Yönetimin yetki verdiği bir Türk menajer ve Avrupalı ortaklarının 22 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Arsenal’in profesyonelleriyle Londra’da masaya oturduğu ve şartları görüştüğü öğrenildi.

Kiralanmak istemiyor

En son kiralık olarak İspanya’da Villarreal forması giyen genç kanat oyuncusunun yeni sezonda da Arsene Wenger tarafından ideal kadroda düşünülmediği ve satış listesinde olduğu biliniyor. Sözleşmesi 2016’da biteceği için Arsenal’in Campbell için astronomik bir bedel talep etmeyeceği, ayrıca genç yıldızın da artık kiralık olarak değil, bonservisiyle bir kulübe gidip kariyerine bu şekilde devam etmek istediği ifade ediliyor. Fenerbahçe Yönetimi, İngiltere’de görüşmeleri sürdüren menajerlerden gelecek bonservis rakamını ve ödeme planını bekliyor.

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz dönemlerde Joel Campbell'ın adı Galatasaray ile de anılmıştı.