Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de bir sakatlık daha!

F.Bahçe'de bir sakatlık daha!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına start verdi.

F.Bahçe'de bir sakatlık daha!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 17.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular, antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncuların ise koşu, ısınma hareketleri ve istasyon çalışmalarıyla başladığı antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Sonrasında 2 gruba ayrılan futbolcular dar alanda yaptıkları taktiksel ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sakatlığı bulunan Alper Potuk'a takımdan ayrı koşu programı uygulanırken, Hasan Ali Kaldırım'ın tedavisine de devam edildi. Çaykur Rizespor maçında bileği burkulan Mehmet Topal ve belinde ağrı bulunan Serdar Kesimal ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde sağ üst kasık bölgesinde sertleşme olan Egemen Korkmaz da antrenmanı tedbir amaçlı yarım bıraktı.

Haberin Devamı

Bu arada antrenmanı, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ve asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu da izledi.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.