Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de Emre kanunları

F.Bahçe'de Emre kanunları

Emre Belözoğlu kanunları’ Fenerbahçe’de işleri daha da kolaylaştırıyor...

F.Bahçe'de Emre kanunları

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu takımına sadece saha içinde değil saha dışında da liderlik ediyor. Tecrübeli oyuncu hem genç isimlere verdiği destekle hem de takımın usta futbolcularına yaptığı önderlikle ön plana çıkıyor.

SORUMLULUK ALIYOR

Emre’nin, Volkan Demirel ile birlikte bu otoritesi tüm takım üzerinde hissedilirken İsmail Kartal’ın da çok rahatlamasına neden oluyor. Kartal, böylece tamamıyla kendi işine konsantre olurken futbolcuların disiplinli bir şekilde birbirlerine kenetlenmesini Emre sağlıyor. Emre’nin takım üzerindeki hakimiyeti bir çok disiplin sorununun başlamadan bitmesine sebep oluyor.

“EŞİYLE DEĞİL TAKIMLA KALDI”

Kaptan takımın birlikte yaptığı kahvaltılarda sakat olsa da mutlaka yer alıyor. Emre aynı hassasiyeti diğer oyunculardan da bekliyor. Eğer birlikte kahvaltı yapılacaksa Emre tüm takım arkadaşlarını tek tek çağırıyor. Tok olduğunu söyleyene de izin vermiyor ve arkadaşlarına birlikte hareket etmenin önemini anlatıyor. Bu nedenle de “Tok olsanız da birlikte olmalıyız” diyor. Kasımpaşa maçında eşi doğum yapmak üzere olan kaptan buna rağmen o gün takım arkadaşları ile birlikte kaldı.

Haberin Devamı

Hatadan korkmayın

F.Bahçe’nin genç futbolcuları kupa maçlarında çok büyük heyecan yaşıyorlar. Ancak kaptan Emre, Kayserispor maçından önce gençlere özel bir ilgi gösterdi ve onlara şöyle dedi: “Sahaya çıkın ve hata yapın. Hata yapmaktan korkarsanız başaramazsınız. Asla hatadan korkmayın.” Bu konuşma gençler üzerinde çok etkili oldu.

(Hürriyet)