Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Uçuran Hollandalı

Uçuran Hollandalı

Ligdeki son 2 maçta 2 gol, 1 asistle oynayan Robin Van Persie, dün de Gaziantepspor karşısında coştu, Fenerbahçe farkı koştu.

Uçuran Hollandalı

BEŞİKTAŞ’IN kazandığı haftada F.Bahçe’nin puan kaybetmemesi gereken maçtı G.Antep karşılaşması. İlk 20 dakikası sıkan maç, Kjaer’in golüyle renklendi. Rakibe tek pozisyon vermeden her alanda baskı yaparak 3-0’lık skoru bulan sarı-lacivertliler, sayısız gol pozisyonunu da değerlendiremedi.

Daha 2 hafta önce evinde ıslıklanan Robin van Persie, eleştirilere en güzel yanıtı 2 gol, 1 asistle verdi ve sezonun en iyi maçını çıkardı. Volkan Şen, Nani ve Josef de Souza sahanın iyileriydi. Takım pas yaparak, sakin kalarak ve istediğini alarak sonuca gitti. İster istemez daha önce neredeydiniz sorusu geliyor hemen akıllara. Ahh Vitor Pereira ahhh, bu sistem değişikliğini haftalar öncesinde yapsaydın ya!

BRUNO ALVES’İN ŞUTU DİREKTE PATLADI

27’DE önce Alper orta yaptı ama top kaleye gitti, Karcemarskas korner dedi. Kullanılan kornerde Gökhan ortayı patı, van Persie topu yumuşatıp vurdu, tekrar Karcemarskas kurtardı, dönen topu Hollandalı bu sefer ortaladı, Kjaer kafayı vurdu: 1-0.

29’DA Gökhan çıkardı, Persie top yere inmeden vurdu, kaleci başarılıydı. 32’de yine Gökhan ortaladı, Alper kafayı 2 metreden kötü vurdu. 37’de Persie serbest vuruşu kullandı, Kjaer ayak koydu, top direkten döndü.

Haberin Devamı

2. yarı adeta golle başladı. Alper’in pasında van Persie, soluyla alıp kaleciyi yatırıp sağıyla skoru 2-0 yaptı. 65’te Alves frikiği kullandı, top üst direkten döndü. 81’de Nani’nin ortasını Van Persie kafayla yazarak maç 3-0 dedi.