Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de idmana çıktı, imzayı Hajduk'a attı

F.Bahçe'de idmana çıktı, imzayı Hajduk'a attı

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı kaydedilen Artem Radchenko yeni takımına imza attı.

F.Bahçe'de idmana çıktı, imzayı Hajduk'a attı

Fenerbahçe ile idmanlara çıkan ve anlaşmaya vardığı kaydedilen Artem Radchenko, Hajduk Split ile anlaştı.

Uzun zamandır Fenerbahçe'ye geleceği konuşulan ve yaptığı açıklamalarla da bunu doğrulayan 20 yaşındaki oyuncu, kendisini 3 yıllığına Hırvatistan Ligi ekiplerinden Hajduk Split'e bağlayan imzayı attı.

Split'in resmi internet sitesinde konuşan Radchenko, "Kariyerime devam etmek için seçeneklerim vardı, ancak büyük bir kulüp olduğu için Hajduk'u seçtim. Burayla ilgili sadece güzel şeyler duydum. Benim için büyük bir yarış olacak, ancak başarabileceğime güveniyorum" ifadelerini kullandı.

'FENERBAHÇE İLE SÖZLÜ ANLAŞMA YAPTIK' DEMİŞTİ!

Ukraynalı isim, bir süre önce yaptığı açıklamalarda; "Kontrat üzerinde anlaşıldı. Her şey hazır ve tamamlandı. Ancak imzası eksik. Bunu sebebi de, Türkiye'de takımların istediği zaman oyuncularla sözleşme imzalayamaması. Sadece transfer dönemi açıldığında açıklayabiliyorlar. O zamana kadar, anlaşma sadece sözlü kalmak zorunda. Fenerbahçe'de sportif direktör ile benim menajerim anlaştı. Her şey detaylarıyla tamamlandı" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Ukrayna'nın dev kulüplerinden Metalist Kharkiv'in altyapısından yetişen 1,67'lik hücum oyuncusu, kulübü ile ödemelerde yaşadığı problemlerin ardından sezon sonuna kadar Goverla ile anlaşmaya vardı. Bu sezon Ukrayna'da 14 maçta toplam 553 dakika sahada kalan yıldız adayı, 1 asist yaptı.

Rachenko, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin oynadığı birkaç maçı da tribünden takip etmişti.

(Sporx)