Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de kaptanlar harekete geçti

F.Bahçe'de kaptanlar harekete geçti

Son 2 resmi maçta gelen kötü sonuçlar sonrası takımın tecrübeli isimleri Volkan Demirel, Simon Kjaer, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım kolları sıvadı.

F.Bahçe'de kaptanlar harekete geçti

4 oyuncu, bugünkü antrenmandan önce takım arkadaşlarıyla bir konuşma yapacak. Kaptanlar Volkan ve Mehmet'in söz alarak, "Son dönemde bize yakışmayan sonuçlar aldık. Yeni bir seri yakalamamız şart. 10 maçlık namağlup serimizle gücümüzü gösterdik. İlk yarıyı ligde 2, kupada 2 maç oynayarak bitireceğiz. Bu karşılaşmaların tamamını kazanalım tatile moralli, mutlu bir şekilde çıkalım" diyerek arkadaşlarını motive edecek.

Takım kaptanları daha önce de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından devreye girmiş ve Fenerbahçe'nin toparlanmasında pay sahibi olmuştu.

AZİZ YILDIRIM YİNE DEVREDE

Sezon başındaki kötü gidişin aşılması konusunda, takıma yaptığı konuşmalar ve oyunculara verdiği destekle ön plana çıkan Aziz Yıldırım bir kez daha devreye girmeye hazırlanıyor.

Yıldırım, hastalığı nedeniyle Antalya ve Diyarbakır deplasmanlarına gidememişti.

Başkan, ligde Beşiktaş beraberliği ve Antalya yenilgisi ile kupada Amed beraberliği sonrası morali bozulan takıma destek olmak için kolları sıvadı.

Aziz Yıldırım'ın bugün Samandıra'ya gitmesi bekleniyor. Başkan, futbolculara ve teknik heyete moral konuşması yapıp, onlarla yemek yemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)