Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de mecburi istikamet...

F.Bahçe'de mecburi istikamet...

F.Bahçe'de yaşanan gelişmeler transferi mecburi hale getiriyor.

F.Bahçe'de mecburi istikamet...

Teknik direktör Ersun Yanal, savunmanın göbeğine takviye istedi, bunun da gerekçelerini başkana iletti. İlk olarak Caner Erkin’in imza töreninden sonra yeni sezon çalışmalarıyla ilgili bir araya gelen ikili, daha sonra takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası’nda önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Alves’in menacerliğini yapan babası Washington Alves’in, “Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde yok. Bu yüzden takımdan ayrılabilir” açıklaması, Egemen’in sakatlığının devam etmesi, Serdar Kesimal’in geçtiğimiz sezon yalnızca bir maçta oynaması ve beklentileri karşılayamaması; Yanal’ı yeni sezon öncesi düşündürüyor.

"TRANSFER ŞART"

Bu konuyu görüştüğü Aziz Yıldırım’dan stoper transferi isteyen başarılı teknik adam, “Sorun yaşamak istemiyorsak, takviye yapmak zorundayız. Önümüzde zorlu ve uzun bir maraton var. Sakatlık riskleri ve oynadıkları bölge nedeniyle cezalı duruma düşme ihtimalleri, savunmaya transferi mecbur kılıyor” ifadelerini kullandı. Egemen, Alves ve Serdar’ın dışında stoper olarak Kadlec ve Bekir kalırken, Sarı-Lacivertliler’in özellikle yerli isimler için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

İLK ADAY O!

Fenerbahçe’nin ilk tercihi ise daha önce de gündeminde bulunan Serdar Taşçı... Yanal’ın alınmasını istediği isimlerin başında gelen Serdar, formasını giydiği Spartak Moskova’da şans bulamıyor. 27 yaşındaki stoper için Rus ekibi, 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

(Fanatik)