Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de milli terapi

F.Bahçe'de milli terapi

Ülkeleri Dünya Kupası vizesi alamayan oyuncular, İstanbul'a moralleri bozuk geldi.

F.Bahçe'de milli terapi

Ay-yıldızlılarımızın dışında Janssen, Skrtel ve Isla’nın takımları 2018 Rusya vizesini alamadı. Yüzleri asık olan futbolcuları ayağa kaldırmak teknik direktör Aykut Kocaman’a düştü.

MİLLİ araya Teleset Mobilya Akhisar mağlubiyetiyle giren F.Bahçe’de milli takımlarında boy gösteren oyuncular İstanbul’a moralsiz döndü. Mehmet Topal, İsmail, Ozan Tufan gibi ay-yıldızlı formayı terleten oyuncuların dışında Janssenli Hollanda, Martin Skrtelli Slovakya ve Islalı Şili 2018 Dünya Kupası vizesi alamadı.

ÖZELLİKLE İzlanda maçındaki performansıyla çok eleştirilen Mehmet Topal’ın yanı sıra yer aldığı grupta en kötü 2. olarak play-off oynama hakkını kaybeden Skrtel’in moralinin çok bozuk olduğu öğrenildi. Nabil Dirar’ın formasını giydiği Fas, Rusya’ya göz kırparken, son kadroya çağrılmayan Giuliano’nun ülkesi Brezilya ve Neto’nun takımı Portekiz bu yaz dünyanın en büyük organizasyonuna katılmaya hak kazandı.

‘TOPARLANIN!’

MİLLİ takımlarından üzgün dönenleri ayağa kaldırma işi de teknik direktörü Aykut Kocaman’a kaldı. Oyuncularına 1 gün fazladan izin veren ve dünkü antrenmana kadar dinlenmelerini talep eden başarılı teknik adam, dünkü çalışmada yüzleri asık isimlere “Elbette her futbolcu Dünya Kupası’nda vitrine çıkmanın hayallerini kurar. Ancak ülkenizin bu turnuvaya katılmamasının tek sorumlusu sizler değilsiniz. Şimdi toparlanın ve F.Bahçe için savaşmaya başlayın. Önümüzde çok önemli maçlar var. Sizi kafa olarak toparlayacak tek şey seri 3 puanlar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Derbiden önce kayıp yaşamayalım’
Kocaman: “G.Saray maçına moralli çıkmak için evimizde kazanmalıyız.”
F.BAHÇE’NİN son dönemde Kadıköy’deki maçlarda zorlanması Aykut Kocaman’ın gözünü korkutuyor. Başarılı teknik adam derbi diye adlandırılan mücadelelerde ezeli rakiplerine sahayı dar etseler de diğer takımlara karşı yaşanan puan kayıplarının artık son bulmasını istiyor.
AKHİSAR mağlubiyetinin özgüven kaybına neden olduğunu itiraf eder Kocaman, öğrencileriyle yaptığı toplantıda şunları söyledi: “Tam ritmimizi bulmuşken son maçtaki kaza hesaplarımızı bozdu. Ancak önümüzde telafi edecek maçlar var. Derbiden önce kayıp istemiyorum. Eğer 2’de 2 yaparsak önümüz açılacak. Nispeten daha rahat geçecek bir fikstür bizi bekliyor. Önemli olan sizin havaya girmeniz.”

Haberin Devamı