Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de 'sıfır' orta saha!

F.Bahçe'de 'sıfır' orta saha!

Transferin son günlerinde orta saha bölgesine Jailson ve Benzia'yı transfer eden F.Bahçe, Konyaspor maçıyla birlikte yepyeni bir orta sahayla sahaya çıkacak.

F.Bahçe'de 'sıfır' orta saha!

ŞAMPİY10 - CANER BAKIR

Brezilyalı futbolcular Giuliano ve Josef'i toplam 23 milyon euroya satan Fenerbahçe, bu bölgeyi doldurmak için Gremio'dan Jailson ve Lille'den Cezayirli futbolcu Yassine Benzia'yı kadrosuna katmıştı.

Bu doğrultuda yenilenen orta sahasıyla ilk kez Konyaspor karşısına çıkacak olan sarı-lacivertliler'de bu bölgede oynayacak oyuncular tamaman değişmiş olacak.

Ligin ilk haftasındaki Bursaspor maçına Josef-Mehmet Topal-Giuliano üçlüsüyle çıkan F.Bahçe, ikinci haftadaki Yeni Malatyaspor deplasmanına da yine Josef-Topal ikilisiyle çıkmış, onların önünde bu kez Mehmet Ekici yer almıştı.

Deplasmanda 1-0 kaybedilen Göztepe maçında Topal-Elif-Ayew üçlüsünü deneyen Hollandalı çalıştırıcı Cocu, Kadıköy'de Kayserispor'un 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmaya ise Diego Reyes-Elif ve Mehmet Ekici kurgusuyla çıkmıştı.

Ligin 5.haftasında 16 Eylül Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile oynayacak Fenerbahçe'de Cocu, bu maça yenilenen orta sahasıyla çıkacak.

24 yaşındaki Jailson ve Benzia'yı ilk kez 11'de deneyecek olan deneyimli teknik adam, bu ikilinin yanında Elif Elmas'a görev verecek. Bu doğrultuda da sarı-lacivertliler'in Konyaspor maçı orta sahası Jailson-Elif-Benzia'dan oluşacak.

Haberin Devamı