Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de transfer zirvesi! Cocu süreye dikkat çekti...

F.Bahçe'de transfer zirvesi! Cocu süreye dikkat çekti...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, ilk 2 hazırlık maçında galibiyet alınmamasına rağmen takımın ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağına inanıyor. Cocu, son oynanan hazırlık maçının ardından Comolli ile yaptığı toplantıda, transfer konusunda daha hızlı olmaları gerektiğini söyledi.

F.Bahçe'de transfer zirvesi! Cocu süreye dikkat çekti...

İstanbulspor ile oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçın ardından İsviçre kampına gelen Fenerbahçe, yoğun tempoda çalışmasına rağmen istediğini alamadı. Lozan maçının 2 devresinde de farklı 11 ile sahada yer alan Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu, ihtiyaç duyulan bölgeleri bildiklerini ve bu konuda çalışma yaptıklarını kaydetti. Genel tablonun ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağına inanan Hollandalı çalıştırıcı her geçen gün takıma takviye yapmak için sportif direktör Damien Comolli ile çalışmalarını sürdürüyor.

Comolli ile maçtan sonra toplantı yapan Cocu, transfer konusunda daha hızlı olmaları gerektiğini ve sürenin giderek kısaldığını söyledi.

COCU: ''HATA YAPARAK DOĞRUYU BULACAĞIZ''

Takımla da toplantı yapan Cocu, "İki hazırlık maçı geçirdik. Özellikle son maçta mağlup olmak sizi çok olumsuz etkiledi. Bu yanlış. Biz hazırlık aşamasındayız ve bir şeyleri deniyoruz. Tabii hata yapacaksınız ve bu şekilde doğruyu bulacağız. Moral bozmayın ve sadece yapabileceklerinize odaklanın" dedi.

FERDİ KADIOĞLU YARIN KAMPA KATILACAK
Takıma genç oyuncu takviyesi yaparak gençleştirme hamlesi başlatan Fenerbahçe, Altınordu'dan takıma dahil ettiği Barış ve Berke'nin ardından dün İstanbul'a getirdiği Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında forma giyen 1999 doğumlu Ferdi Kadıoğlu ile de sözleşme imzaladı. Kadıoğlu'nun yarın takıma dahil olması ve yapılacak idmanlara katılması bekleniyor.
SABAH İDMANINDAN SONRA İZİN
Dün Lozan ile oynanan hazırlık maçından sonra sarı-lacivertli ekip bugün sabah hafif tempolu idman gerçekleştirdi. İdmanın ardından öğlen saatlerinden sonra günü izinli geçiren sarı-lacivertli, futbolcular, konakladıkları otelde kendi aralarında aktiviteler yaparak günü tamamlayacak. Fenerbahçeli futbolcular, dünkü mağlubiyeti bu şekilde kafalarından silerek önlerine bakacaklar.
SAĞLIK EKİBİ MUTLU
Fenerbahçe'de sağlık ekibi Lozan maçından sakatlık yaşanmadığı için mutlu. Futbolcuların saha içindeki tüm aksiyonlarını tespit eden teknik heyet, maçın belli bölümlerinde elde edilen rakamların beklentinin üstünde olduğunu ve ciddi yorgunluğa rağmen sakatlanmadan bu rakamlara ulaşılmasının önemli olduğunu Cocu ile paylaştılar.

Haberin Devamı