Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'den Kral yok

F.Bahçe'den Kral yok

Süper Lig'de 2015-16 sezonu Fenerbahçe-Eskişehirspor maçıyla başladı.

F.Bahçe'den Kral yok

BU sezon sıkça benzer senaryolara şahit olacağımız maçların ilkini izledik Saracoğlu’ndaki sezon galasında. ‘O kötü, bu vasat, şu çok top ezdi’ derken bir bakmışız F.Bahçe çekmiş iki dakikada tıpkı dün olduğu gibi. Koskoca 45 dakika Ali Şaşal’ı rahatsız edemeyen sarı-lacivertliler uzun top sevdasından vazgeçip, yerden oynamaya başlayınca uzatmada fişi çekti.

45+1’DE Diego’yla verkaç yapan Nani, topu Hasan Ali’yle buluşturdu. Onun ortasına iyi yükselen Sow, net bir kafa vuruşuyla maçı 1-0’a getirdi. Bu golden 2 dakika sonra kısa metrajlı resital sunan Diego, perişan ettiği 2 Eskişehirli’nin bakışları arasında ‘Kral’ Fernandao’yu buldu o da unvanına yakışır şekilde Emenike’den sonra ilaç olduğu taraftarları bazukasıyla selamladı: 2-0

SANTRASI bile yalandan yapılan bu golün ardından 2. devreye de aynı viteste başladı Pereira’nın öğrencileri. 49’da Meireles istemeden de olsa Ali’yi avlayacaktı ki top kornere gitti. 54’te Sow, sağdan vurdu top ağlar yerine auta gitti. 55’te yine Sow, 58’de de Ba’nın denemeleri yine çerçeveyi bulmasa da taraftarları coşturmaya yetti de arttı.

Haberin Devamı

80’DEN sonra da van Persie ve Sow’la 3 net fırsat bulan F.Bahçe ilk yarıdaki tabelayı değiştiremese de, coşkulu, pres yapan, savunmada açık vermeyen görüntüsüyle perşembe günkü UEFA maçı öncesi taraftarlarını tatmin etti.

YENİ YILDIZLAR SİFTAH YAPTI

BU sezonun transfer şampiyonu olan F.Bahçe’de Robin van Persie, Nani, Ba ve Josef de Souza dün Süper Lig’deki ilk heyecanlarını yaşadılar. Şampiyonlar Ligi eleme turundaki Shakhtar maçlarında forma giyen bu isimlerden sadece van Persie dün ilk 11’de yer almazken ikinci yarıda oyuna dahil olduğunda Saracoğlu’nda büyük bir coşku pataması yaşandı.