Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'den nokta atışı

F.Bahçe'den nokta atışı

Feghouli ile prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertli yönetim, bonservisi elinde olan 29 yaşındaki Fransız 10 numarayı almak için pazarlıklara başladı

F.Bahçe'den nokta atışı

Fenerbahçe Yönetimi, Finansal Fair Play anlaşması sonrası adımlarını sağlam ve ekonomik atmak için işi sıkı tutuyor. Nani'nin Çin Ligi'ne transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken, Diego da gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giymeyecek. Yönetim, şimdi iki önemli yıldızın boşluğunu iki önemli isimle doldurma hedefinde. Sarı-lacivertliler bilindiği gibi Valencia ile sözleşmesi bitecek Sofiane Feghouli ile anlaşmıştı. Fenerbahçe'nin listesinde bulunan bir diğer isim ise bu sezon Fransa Ligi'nde fırtınalar estiren Hatem Ben Arfa...

İKİNCİ BEDAVA YILDIZ OLACAK

Fransız futbolcu için Beşiktaşlı yöneticiler de zemin yoklamıştı. Ancak bu transferi bitirmek isteyen Fenerbahçe cephesinin 29 yaşındaki oyuncuya sözleşme önerdiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin bonservisi elinde bulunan oyuncu ile halen görüşme halinde olduğu, istenen imza parasının yüksekliği nedeniyle pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. 18 kulüpten teklif alan Ben Arfa için sarı-lacivertlilerin çok istekli olduğu, özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın transferin bitirilmesini istediği gelen haberler arasında..

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A PAHALI GELDİ

Öte yandan tüm bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ın transferden çekildiği bildirildi. Hatem Ben Arfa geçen sezon Fransa Ligi'ne damga vurdu. Nice formasıyla çıktığı 37 maçta 18 gol 6 asistlik performans sergileyen Tunus asıllı Fransız oyuncu, bir önceki sezon küme düşme hattındaki takımı Avrupa Kupaları'na taşıdı. Kanatta ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Ben Arfa'nın Nice ile sözleşmesi sona ererken, oyuncunun ismi Barcelona ile dahi anıldı.

BU SEZON NE YAPTI

2015-2016 sezonunun başında OGC Nice'e transfer olan Hatem Ben Arfa, toplamda 37 resmi maça çıktı. Fransız oyuncu, bu karşılaşmalarda 18 gol atıp, 6 asiste imza attı. Ben Arfa, maç başına iki şut atarken, pas başarı yüzdesi ise %80 oldu. Başarılı oyuncunun maç başına dripling değeri 4.5 olurken, ikili mücadele kazanma yüzdesi %48.

(Sabah)