Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'den Saran açıklaması

F.Bahçe'den Saran açıklaması

Fenerbahçe medyada yer alan Sadettin Saran hakkında açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe'den Saran açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, basında yer alan eski yöneticilerinden Sadettin Saran'ın şirketi ile 16 milyon lira karşılığında reklam anlaşması yapılığına yönelik haberlerin algı ve içerik açısından gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Saran'ın futbol takımının yayın haklarını pazarladığı dönemde oluşan alacakları nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'nü mahkemeye verdiği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Sadettin Saran tarafından başlatılan alacak davası sonucu kulübümüz icraya verilmiştir. İcra takibi sonrası ise kulübümüz gelirlerine ve banka hesaplarına, alacak davası nedeniyle icra uygulaması başlatılmıştır.

Sadettin Saran tarafından, Haziran 2014'te, alacaklar ve işleyen faizler sonucu kulübümüzün bankalardaki mevduat hesapları da bloke edilmiştir. Kulübümüz hukuk kurulu ile Sadettin Saran yayıncılık arasında yapılan görüşmeler sonrası bir kısım nakit ödeme gerçekleştirilerek, alacak borç ödeme mahsuplaşması yapılmıştır.

Gazete haberinde yansıtılmaya çalışıldığı gibi kulübe katkı ve gelir amaçlı yeni bir reklam anlaşması yapılması söz konusu değildir. Sözleşmenin konusu ve kapsamı, kulübümüz aleyhine Sadettin Saran şirketi tarafından açılmış alacak davasının mutabakat ve mahsubundan ibarettir."

Haberin Devamı