Gazete Vatan Logo
Basketbol F.Bahçe'den şok karar

F.Bahçe'den şok karar

Fenerbahçe'nin yaptırım planıFenerbahçe, erkek voleybolundaki küçülme kararını kadın basketbolu için de uygulama aşamasına geldi.

F.Bahçe'den şok karar

Fenerbahçe’nin Halkbank’a kaybettiği voleybol finalinin ardından şube sorumlusu Hakan Dinçay, federasyona büyük tepki göstermiş, “Avrupa’nın şampiyonu, voleybolun lokomotifi olmuşuz. Ama bazı hakemler önümüzü kesiyor. Birileri diyet ödeyecek diye Fenerbahçe’nin hakkını yedirmeyiz. Hak hukuk istiyoruz” ifadelerini kullanmış ve küçülmeye gideceklerini belirtmişti.

Fenerbahçe Kulübü özellikle son Galatasaray maçında yaşananlara Türkiye Basketbol Federasyonu’nun tepkisiz kalmasından dolayı gelecek sezon tepki olarak kadın basketbol takımının da daha düşük bütçelerle mücadelesi etmesini gündeme aldı.

Milliyet'in haberine göre ilk yönetim kurulu toplantısında konunun tartışılacağı ve büyük olasılıkla amatör branşlardaki küçülmenin kadın basketbolunda da devam edeceği bildirildi.

Sarı lacivertli kulübün almak üzere olduğu bu radikal kararların hem voleybol, hem de basketbol federasyonunu naklen yayın gelirleri konusunda sıkıntıya sokması, rekabet ortamının kaybolması ile bu branşlara olan ilginin azalması bekleniyor.

Haberin Devamı