Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe Dirar'a kavuştu!

F.Bahçe Dirar'a kavuştu!

Kanarya'nın Monaco'dan transfer ettiği yeni sağ kanadı, Türkiye'ye ayak bastı.

F.Bahçe Dirar'a kavuştu!

Faslı futbolcu, 15.30’da geldiği İstanbul’da taraftarların yoğun tezahüratlarıyla karşılandı. Bu duruma şaşırdığını belirten oyuncu, “Böylesine bir ilgi beklemiyordum” dedi

TRANSFERİN en hareketli takımı F.Bahçe, Türkiye’ye yıldız yağdırmaya devam ediyor. Mehmet Ekici’nin yanı sıra Lyon’dan Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, ön protokol yaptıkları Nabil Dirar’ı da İstanbul’a getirtti.

DÜN 15.30’da tarifeli uçakla ülkemize ayak basan Faslı oyuncu, havalimanında taraftarların yoğun tezahüratlarıyla karşılandı. Görevlilerin yardımıyla havaalanından güçlükle ayrılan başarılı sağ kanat oyuncusu, kulüp yetkilileriyle birlikte sağlık kontrollerinden geçmek için hastanenin yolunu tuttu.

BU işlemden sonra Monaco’dan kadroya katılan oyuncunun son durağı kulüp binası oldu. Yöneticilerle tanışan 31 yaşındaki yıldız, Ülker Stadı’nı da gezme fırsatı buldu. İdarecilerle yaptığı toplantıda kendisine gösterilen ilgiye çok şaşırdığını belirten Dirar, “Valbuena kulüp hakkında bana çok olumlu şeyler söyledi. Ne kadar haklı olduğunu daha ilk dakikadan itibaren anladım.

Haberin Devamı

YILLIK 2.5 MİLYON EURO

GERÇEKTEN fantastik bir karşılama yapıldı bana. Bu duruma Fransa’da pek rastlayamazsınız. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım bana gösterilen bu sevginin karşılığını veririm” ifadelerini kullandı.
BU sohbetin ardından son detayları görüşen taraflar, yıllık 2.5 milyon Euro’da el sıkıştı. Yeni kulübüyle sözleşme de imzalayan futbolcu için tatilden sonra statta bir tören düzenlenecek.