Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe doğru adres!

F.Bahçe doğru adres!

G.Saray'ın eski hocası Mancini'nin, Giuliano'nın transferinde aktif rol oynadığı ortaya çıktı:

F.Bahçe doğru adres!

Zenit teknik patronu, takımdan ayrılmak isteyen Sambacı’yı “F.Bahçe büyük kulüp. Senin için de çok uygun. Brezilya Milli Takımı’nda oynamak istiyorsan mutlaka oraya git” sözleriyle ikna etti.

F.BAHÇE’YLE Trabzon’u karşı karşıya getiren Giuliano transferinin arkasındaki sır perdesi aralandı. Oyuncunun F.Bahçe’ye gelişiyle ilgili şok detaylar ortaya çıkarken, bu transferde G.Saray’ın eski hocası Mancini’nin parmağı olması dikkat çekti. İşte Giuliano gerçekleri;

F.BAHÇE, 27 yaşındaki ofansif orta sahayı henüz Gremio’da oynarken kadrosuna katmak istedi ancak Finansal Fair Play nedeniyle o dönem transfer gerçekleşmedi. Daha sonra Zenit’le imzalayan oyuncu, Roberto Mancini’nin gelişiyle yedek bırakılınca kulübe rest çekti.

ZENIT’İN başkanı, sportif direktörü ve Mancini ile telefonda görüşen oyuncu, “Ben Brezilya Milli Takımı’nın oyuncusuyum. Kariyerimi düşünerek F.Bahçe’ye gitmek istiyorum. Eğer F.Bahçe’ye transferim gerçekleşmezse Zenit’e dönerim. Sonuna kadar bekleyerek teklifleri değerlendirmeye alırım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AÇIKTAN 2 MİLYON!

BUNUN üzerine kendisine forma vermeye sıcak bakmayan Mancini’den beklenmedik bir çıkış geldi. İtalyan hoca “F.Bahçe büyük bir kulüp. Senin için de çok uygun. Milli formayı giymek istediğin için F.Bahçe doğru adres olacaktır” sözleriyle transferde aktif rol oynadı.

SÖZLEŞMESİNDE ‘20 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi olan oyuncu için girişimlerini hızlandıran F.Bahçe, ilk etapta Zenit’e kiralama teklifi sundu. Ancak devreye Trabzon girince işler değişti. Bordo-mavililer, oyuncuya yıllık 4 milyon, bonservisine de 7 milyon Euro teklif etti. Trabzon adına devreye giren menajerler de oyuncuyu getirmek için açıktan 2 milyon Euro daha teklif etti. Tüm bunlara rağmen geri adım atmayan Giuliano, F.Bahçe’ye 7 milyon Euro’ya imza attı.