Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Monaco'dan sonra Valbuena

Monaco'dan sonra Valbuena

Şampiyonlar Ligi umutları yükselen Kanarya, transfer çalışmalarında vites yükseltti. Sarı-lacivertliler, Lyon’un 31 yaşındaki Fransız yıldızı MathIeu Valbuena’nın transferini bitirmeye çok yakın.

Monaco'dan sonra Valbuena

ŞAMPİYONLAR Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransız temsilcisi Monaco’yu Kadıköy’de deviren F.Bahçe, ‘10 numara’ transferi için yaptığı çalışmalarda vites yükseltti ve Mathieu Valbuena konusunda çok ciddi mesafe kat etti. Monaco karşısında alınan galibiyet, Devler Ligi için umutları artırırken sarı-lacivertliler de play-off turunda daha ciddi rakiplerle eşleşilme ihtimali nedeniyle Lyon’da forma giyen Valbuena konusunda temaslarını sıklaştırdı.

RUS BASINI YAZDI

KANARYA transferi bitirme aşamasına gelirken Rusya’da yayın Izvestia gazetesi de 31 yaşındaki hücum oyuncusunun gelecek sezon F.Bahçe’de oynayacağını yazdı. Sarı-lacivertlilerin resmi belgeleri Fransız temsilcisine gönderdiğini ve transferin kısa süre içinde resmileşeceği ifade edildi.

Haberde 1.67 boyundaki yıldızın Türkiye’de yaşananlardan endişe duyduğu fakat F.Bahçe yönetiminin verdiği güvence sonrası fikrini değiştirdiği belirtildi.

GEÇTİĞİMİZ sezon Lyon formasını 37 resmi karşılaşmada giyen Mathieu Valbuena, 4 gol ve 8 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı