Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe ısrarı kadro dışı bıraktı

F.Bahçe ısrarı kadro dışı bıraktı

Trabzon Başkanı'na rest çeken Mehmet Ekici, gemileri yakınca fırtına koptu.

F.Bahçe ısrarı kadro dışı bıraktı

Şenol hocanın hakkındaki olumsuz görüşleri nedeniyle Beşiktaş defterini kapatan milli orta saha, kendisini çok arzulayan Kanarya için direniyor. Bu konudaki tavrını değiştirmeyen Ekici, başkan Usta’yı bile karşısına aldı.

TRABZONSPOR, Mehmet Ekici’yi Beşiktaş’a göndermek için her yolu deniyor, milli orta saha ise sarı-lacivertli formayı giymek için direniyor. Haftalardır transfer gündemini meşgul eden bu konuyla ilgili hemen hemen her gün yeni bir gelişme yaşanırken dün de bordo-mavililer Mehmet’in kadro dışı kaldığını resmen duyurdu.
İŞİN bu noktalara gelmesindeki sır perdesi de yavaş yavaş aralanıyor. VATAN’ın edindiği bilgiye göre teknik direktör Şenol Güneş’in medya aracılığıyla kendisini hakkında olumsuz görüş vermesine çok bozulan deneyimli orta saha, Beşiktaş defterini çoktan kapattı. F.Bahçe’nin ise gerek Dick Advocaat gerekse başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalarla kendisine kucak açtığını savunan Mehmet, sarı-lacivertlilere transfer olabilmek için Muharrem Usta’yı bile karşısına aldı.
‘SON SÖZÜM BU!’
BORDO-mavililerin 1 numarasıyla yaptığı görüşmede “Kim değer veriyorsa oraya gitmek istiyorum. Bu benim en doğal hakkım. Bu transfer gerçekleşirse siz de iyi para kazanmış olursunuz. Artık bu saatten sonra ne istiyorsanız yapın, benim son diyeceğim bu” ifadelerini kullanan Ekici, kadro dışı kalmayı bile göze alınca bu sonuç kaçınılmaz oldu.
AATIF’IN Trabzon’a gitmek istememesi üzerine 2 milyon Euro’luk nakit para teklifinde bulunan F.Bahçe’nin yaşanan son gelişmelerin ardından ipleri tamamen eline aldığı ve hafta sonuna kadar transferde pozitif adımlar atması bekleniyor.

Haberin Devamı