Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar F.Bahçe küçülmeye gidiyor!

F.Bahçe küçülmeye gidiyor!

Fenerbahçe voleybol erkeklerde şampiyopnluğu Halkbank’a kaybederken sarı lacivertli camia karşılaşmanın hakemlerine ateş püskürüyor...

F.Bahçe küçülmeye gidiyor!

Fenerbahçe’nin voleybol şubeden sorumlu yönetici Hakan Dinçay konu ile ilgili Hürriyet’e önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçay’ın çok ses getirecek açıklamaları..

1- ERKEK ŞUBESİNE YATIRIMI ÇEKİYORUZ

Fenerbahçe voleybolda çıtayı yükselten takım…Bugün sürekli Avrupa’da başarı geliyorsa Fenerbahçe’nin çıtayı yükseltmesi sayesindedir…Ama artık insanların bazı şeyleri anlaması gerek. Erkek takımına yaptığımız yatırımı kesiyoruz…Bundan sonra erkek takımında küçülmeye gidip sadece kadın takımına yatırım yapacağız.

2- RAKİBİMİZİ ALKIŞLADIK

Bizim Halkbank ile hiçbir sorunumuz yok. Onlar oyunlarını oynadılar kazandılar. Başkan Aziz Yıldırım, maçtan sonra ayağa kalkarak Halkbank’ı alkışladı. Ben aşağıya inerek tek tek ellerini sıktım. Ama Fenerbahçe erkek voleybolda bir ekol olmuştur. Rakibimizin bütçesi 20 milyonları bulurken biz çok daha düşük bütçelerle sadece takım oyunu ile başarılı olduk.

3- HİÇ BİR GELİRİMİZ YOK

Voleybolda bilet paralarını federasyon alıyor. Yayın gelirinden kulüplerin cebine tek kuruş girmiyor. Tek gelirimiz iddaa…Onu da Aziz Yıldırım’ın büyük çabaları ile elde ettik. Hiçbir gelirin olmadığı yerde rakiplerin dev bütçeleri ile mücadele ediyoruz. Sponsor bile bulamıyoruz. Taraftar geliyor koltuk kırıyor parasını bizden alıyorlar. Giderler büyük. Biz çekilince herkes durumu anlayacak. Bakalım voleybola bu ilgi devam edecek mi?

Haberin Devamı