Gazete Vatan Logo
Trabzonspor F.Bahçe maçı sonrası her şey değişecek!

F.Bahçe maçı sonrası her şey değişecek!

“Derbinin ardından gidecek kalacak isimler belli olacak. Yol haritamız net. Gönlünü ortaya koyan, başarıya aç olanlarla devam edeceğiz.”

F.Bahçe maçı sonrası her şey değişecek!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta dün gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirmeler yaptı. Usta pazar günkü Fenerbahçe maçını işaret etti: "Radikal bir yolculuğa çıkmamız lazım. Buna gönlünü, ruhunu ortaya koyan, bordo-mavi renklerin serüvenini bilen başarıya aç, devamlı motive olan, ağabeyse ağabeyliğini bilen, gençse dinamizmini ortaya koyanla tam bir sürece gireceğiz. Kalacaklar da gidecekler de belli. Biz Fenerbahçe maçından sonra yollarımızı ayıracağımız isimlerle oturup konuşacağız. Biz gelecek sezonun kadrosunu göreceğiz. Onların yerine gençleri koyacağız. Gençlere de söyledim. Takıma dönecek olanlar var kiralık olanlardan. Yol haritamız şekillenmiş durumda."

SALİH KENDİ İSTEĞİYLE OYNAMIYOR!

"Az önce oyuncularla toplantı yaptım. Avrupa'ya gidebilme imkanı vardı, kaybettik. Son maçta değil, Başakşehir karşısında kaybettik. Oyuncular, teknik kadro, yönetim farkında değil mi? Herkes farkında. Ama o kar topu gibi büyüyen sorunların olduğu yerde neşteri vurmazsanız, sorun büyür. Artık herkes bilsin ki bu kar topu bizi de içinde alıp paramparça etmeyecek." Usta, "Salih Dursun neden oynamıyor?" sorusuna ise, "Bazıları, 'Trabzonspor, TFF ile anlaşma mı yaptı da oynamıyor' diyor. Salih dedi ki 'Psikolojim bozuldu, kendimi toparlamaya çalışıyorum.' Son maçta teknik kadro oynatmak istedi ama Salih özel durumu dolayısıyla yer alamadı" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

AKYAZI ENDİŞESİ

"Akyazı Stadı sezona yetişmek zorunda. Biz sonuçta stadı yapan taraf değiliz. TOKİ yapıyor. Benim ufak ufak kafama soru işaretleri takılmıyor değil. Fiziki anlamda bu stadın o tarihe yetişmesinde çok küçük de olsa içimde sıkıntı yaşamıyor değilim. Bu stadın yetişmesi bizim için hayati önem taşıyor. Yeni bir heyecan için bu statla ilgili konuştuğumuz konuların zamanında devreye girmesi gerek."

ŞENOL GÜNEŞ'LE İSTİKRAR VARDI

"Bizim 2013 yılına kadar 4 yıllık Şenol Güneş dönemimiz vardı. Trabzonspor'un kupalarla son buluşutuğu yılları konuşuyoruz. İstikrarlı bir 4 yıldan bahsediyoruz. Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı kazandığımız hem de 2010-2011 gibi çok başarılı olup şampiyon olduğumuz bir yıl geçirdik. Şenol Hocanın olduğu 4 yılın ardından 3 yıllık dönem: 8 teknik direktör... Bugün elimizde 57 tane profesyonel oyuncusu olan bir kulüpten ve onlarca oyuncusunun gelip gitmesinden, 500 milyona yakın borçtan bahsediyoruz."

Haberin Devamı

ŞİKE YAPILMIŞTIR

"Son gelişmeler bizi ilgilendirmiyor. Bizi UEFA ve Cas kararları bağlar. Onların da verdiği hüküm bellidir"

Başkan Muharrem Usta, toplantıda dün sabah yapılan şike operasyonuna ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Bizi bu gelişmeler ilgilendirmiyor, şike yapıldı mı yapılmadı mı, bizi bu ilgilendiriyor. Şike konusunda net bir şekilde yapılıp yapılmadığını eğer UEFA'nın kararına bakarsak orada görürüz. CAS'ta da görürüz. Evet Fenerbahçe şike yapmıştır. Biz bu nedenlerle şampiyonlukla ilgili haklarımızın peşindeyiz."